Ακούστε μας Live





Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ακούσαμε το άλμπουμ των Γερμανών ANDY ROCKS με τίτλο “Look at what we’ve done!”

 

 

 

ANDΥ ROCKS – άλμπουμ “Look at what we’ve done!” 

(26 Ιουλίου 2021, Soman Records)

 

Δυνατό και αγνό rock n roll, αυτό υπόσχονται οι Γερμανοί Αndy Rocks και αυτό βγαίνει και από τα ηχεία. Η μπάντα ξεκίνησε χωρίς συμβιβασμούς με το πρώτο της EP και ένα single, αφού σταμάτησε η τραγουδίστρια Andrea Weiss την πορεία της με τους goth-influenced Black Daffodils και έτσι συνεχίζει στο πρώτο άλμπουμ "Look At What We've Done" που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από τη γαλλική Soman Records.

Να είστε σίγουροι ότι πάντα έτσι θα συνεχίζουν. Ή είσαι ροκάς με την ευρύτερη έννοια ή δεν είσαι, ή είναι η ζωή σου το rock ή δεν είναι, όπως έχει δείξει το παρελθόν και οι ζωές πολλών rock stars και όχι μόνο. Ο οπαδισμός και το πιστό μετερίζι είναι το σημαντικότερο!

Λοιπόν, η κυκλοφορία αυτή της Soman Records είναι ένα διαμάντι για τον ήχο εν έτει 2021. Οι αναφορές στο hard rock και το alternative rock σίγουρα είναι παρούσες, αλλά αυτές μαζί με τον ιδιαίτερα γερμανικό τόνο στις μελωδίες και την απίστευτη νεανικότητα στη φωνή της frontwoman είναι που χαρίζουν προσωπικότητα στους Andy Rocks. Αποφεύγουν  δηλαδή τη συνηθισμένη παγίδα σε αυτά τα ακούσματα, όπου πολλές μπάντες ακούγονται μια από τα ίδια.

Το πάθος δε λείπει, ούτε και η γνησιότητα στην έκφραση, απλά ηχητικά και παικτικά η μπάντα στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για εμάς που θαυμάζουμε τον αυθεντικό rock ήχο, ευτυχώς που δε χάνεται τίποτα από το πρωτόγνωρο συναίσθημα που αναβλύζει από τη μουσική που αγαπάμε.

Αυτή η γνησιότητα της μπάντας, είναι που υπερκαλύπτει και οποιαδήποτε διάθεση να τους συνδέσεις φωνητικά ή σαν μπάντα με τα είδωλά τους. Δεν αντιγράφουν κανένα γιατί απλά έχουν προσωπικότητα. Κανένας δε θα τους δείξει πώς να παίξουν hard rock, γιατί το έχουν στην ψυχή τους!

Επίσης, δεν αξίζει να αναφερθούμε ξεχωριστά σε κομμάτια, μιας και μιλάμε για μια δουλειά που ακούγεται ευχάριστα σε συνολικό επίπεδο!.

Αυτή η δουλειά, σε τελική ανάλυση, αποτελεί το κατάλληλο ντεμπούτο και αναμένουμε και την συνέχεια των Γερμανών  . Ήδη πήραν φωτιά οι κιθάρες, το μπάσο και τα τύμπανα, ενώ η φωνή πρωταγωνιστεί και μας μαγεύει, προετοιμάζοντας το έδαφος για ακόμα καλύτερη συνέχεια!

 

https://andy-rocks.jimdosite.com

https://www.instagram.com/andyrocks4u

https://www.facebook.com/AndyRocksBand/

https://soundcloud.com/user-470300324

https://andyrocks.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/channel/UCNqp9m7EUyzcL7A-BV03zAw

Andy Rocks - Get me a drink

https://www.youtube.com/watch?v=yVYYwfSntHU

Andy Rocks – Regret

https://www.youtube.com/watch?v=-juhbQjM6lQ

Andy Rocks - Look at what we've done - Official Lyric Video

https://www.youtube.com/watch?v=5sl7VFAuN9o&t=84s

DIGITAL DETOX - VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=0JAVHe526PA