ΑΚΟΥΣΤΕ NLPRADIO
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Εαν μπαίνετε με Google Chrome και δεν μας ακούτε, παρακαλούμε ανοίξτε την σελίδα με εναν απο τους παρακάτω browsers, είτε με Mozilla Firefox είτε με Opera
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

HOT SUNDAY BLOOD feat MOSES - single "KEIN LICHT" από το ομώνυμο άλμπουμHOT SUNDAY BLOOD feat MOSES - single "KEIN LICHT" από το ομώνυμο άλμπουμ.

Οι Hot Sunday Blood είναι ένα ιταλικό συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Τορίνο το 2013.
Η μουσική τους είναι εμπνευσμένη από το alternative rock και εμπλουτίζεται με heavy rock επιρροές. Κάθε μέλος της μπάντας συμβάλει στον ήχο του σχήματος με τον δικό του μοναδικό τρόπο προερχόμενο από διαφορετικά ακούσματα  όπως metal, stoner, grunge, black metal, prog και new wave.
Με 100 συναυλίες στο ενεργητικό τους, τον Ιούλιο του 2018 κλήθηκαν να ανοίξουν τη συναυλία των Doyle στο Τορίνο στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Τον Μάιο του 2019 έκαναν μια mini-promo περιοδεία στη Ρουμανία, την Κροατία και την Σλοβενία.

Το τρίτο LP "Kein Licht" κυκλοφόρησε στις 17 Δεκεμβρίου 2019 από την ανεξάρτητη εταιρεία Snooky Records. Η κεντρική ιδέα του δίσκου είναι η απόσβεση της ελπίδας. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου μέσα από τα μάτια μιας νεαρής γυναίκας. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 6 συνθέσεις και είναι το πρώτο μέρος ενός concept που θα ολοκληρωθεί σε 2 μέρη.

Στο "Kein Licht" συμπεριλαμβάνεται και το ομώνυμο τραγούδι. 

Δείτε το επίσημο lyric βίντεο του τραγουδιού εδώ

Official links


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου