Ακούστε μας Live





Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Το καστ των «Friends» μας καλεί να συμμετάσχουμε στο reunion τους!




Το καστ από τα «Φιλαράκια» δίνει τη δυνατότητα σε 6 φανς να τους δουν από κοντά στα στούντιο της Warner Bros, με αντάλλαγμα μια φιλανθρωπική τους δωρεά!

Τα διάσημα τηλεοπτικά «Φιλαράκια» της γνωστής σειράς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!
Την αρχή έκανε η Jennifer Aniston, γνωστή και ως Rachel Green, η οποία ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Τρίτη 21 Απριλίου. Σε αυτό ανακοίνωσε πως εκείνη και οι συμπρωταγωνιστές της, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer, συμμετέχουν στην δράση All In Challenge.
bb01dcb7ea33d19f5e33426229314329-rachel-green-fashion-rachel-green-style
H Jennifer Aniston ως Rachel Green
 
All In Challenge
Πρόκειται για ένα διαδικτυακό κίνημα, κατά το οποίο διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, ζητούν από τους fans σε όλο τον κόσμο, να κάνουν μια δωρεά- το ελάχιστο ποσό που μπορείς να δώσεις είναι 10 δολάρια– με αντάλλαγμα, ένα μεγάλο δώρο. Έτσι, οι ηθοποιοί προσκαλούν  τους θαυμαστές της σειράς, να κάνουν μια φιλανθρωπική δωρεά, και στη συνέχεια, μετά από διαγωνισμό, 6 από αυτούς θα κερδίσουν μια συμμετοχή στο  πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion τους, για την συνδρομητική πλατφόρμα, HBO Max.
Tα έσοδα από τις δωρεές, πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες πολεμούν την πανδημία του Covid-19 και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο. Μερικές από αυτές τις οργανώσεις, είναι η America’s Food Fund, η Meals on Wheels America και η No Kid Hungry.
 
Τι γράφει η Jennifer Aniston στο post
«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στo All In Challenge για να βοηθήσουμε στο να έχουν τροφή και υγειονομική ασφάλεια όλοι οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε η Aniston. «Προσκαλούμε εσάς και πέντε από τους φίλους σας να συμμετάσχετε με εμάς τους έξι στο Studio 24. Γίνετε προσωπικοί μας καλεσμένοι στο ακροατήριο για τη μαγνητοσκόπηση της επανένωσης μας στο @HBOMAX, καθώς θυμόμαστε την εποχή μας στη σειρά και το πόσο καλά περνούσαμε τότε… και θα ζήσετε ολόκληρη την εμπειρία από τα «Φιλαράκια», VIP, με ξενάγηση στο στούντιο των Warner Bros.».
37e195c9-7f0a-48ff-8c91-bb73bd2beb50-650x424
Από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, στο στούντιο των Warner Bros.

«Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας φέρει λίγη χαρά και θα είναι κάτι που θα περιμένετε», έγραψε ο Aniston στην ανάρτηση. «Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να σας αγκαλιάσω όταν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει. Μέχρι τότε, συνεχίστε να κάνετε επικοινωνείτε, να καλείτε και να στέλνετε μηνύματα στους φίλους και την οικογένειά σας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.», ανέφερε.
Το σχετικό post ανέβασαν στη συνέχεια και οι υπόλοιποι 5 ηθοποιοί.
 
Ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν συμμετάσχει;
Τα «Φιλαράκια» είναι μερικοί από τους διάσημους που έχουν συμμετάσχει στο All In Challenge. Άλλοι είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Μαντόνα. Η διαδικτυακή δράση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, 14 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν έχει βγει ανακοίνωση για την επίσημη πρεμιέρα του τηλεοπτικού reunion των Friends στο HBO Max.
Aν θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό του All In Challenge και να δεις τα «Φιλαράκια» από κοντά, κάνε κλικ, εδώ.










Πηγή: CNN Entertainment

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου