Ακούστε μας Live

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

«Thessaloniki Goes to Cannes»: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πάει Κάννες και αναζητά ταινίες!
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αναζητά ελληνικές ταινίες και ντοκιμαντέρ για την Αγορά των Καννών.

Το ΦΚΘ-Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία φέτος, λόγω της έκτακτης παγκόσμιας συγκυρίας λόγω κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά
Το 73ο Φεστιβάλ Καννών αναβλήθηκε, ωστόσο η Αγορά του, το Marché du Film θα πραγματοποιηθεί online από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου.

Η πρωτοβουλία του ΦΚΘ
Η συμμετοχή της Αγοράς του ΦΚΘ στο «Thessaloniki Goes to Cannes» είναι μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με το Φεστιβάλ Καννών. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από τη Νοτιοανανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη δράση του Marché du Film του Φεστιβάλ Καννών, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες αγορές ταινιών στον κόσμο.

OPEN-CALL-GOES-TO-CANNES-2020-650x650  

Πληροφορίες για την δράση «Thessaloniki Goes to Cannes»
Ειδικά φέτος, λόγω του κορονοϊού, πέντε ταινίες μεγάλου μήκους σε εξέλιξη (μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ) που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν στους sales agents, τους διανομείς και τους προγραμματιστές που θα συμμετάσχουν στο διαδικτυακό Marché du Film των Καννών. Περισσότερες πληροφορίες για το διαδικτυακό «Thessaloniki Goes to Cannes», θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αναζητούνται ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα στο στάδιο post-production. Απαιτούνται προς αξιολόγηση τουλάχιστον 20 λεπτά της ταινίας.
Η προθεσμία υποβολής πρότζεκτ είναι η Τρίτη 21 Απριλίου 2020.

Για να στείλετε τις προτάσεις σας και για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο agora@filmfestival.gr.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου