Ακούστε μας Live





Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Άκης Έξαρχος- Ταξίδεψε με

 


Ο Άκης Έξαρχος ανανεώνεται δισκογραφικά. Με ένα ολοκαίνουργιο cd single που έχει τον τίτλο, "Ταξίδεψε με" 5 νέα τραγούδια σε μουσική Αντώνη Πουλιάση και στίχους του Δημοσιογράφου συγγραφέα και στιχουργού Πάνου Καλουδά.

Μια δουλειά που αξίζει την προσοχή και τη στήριξη σας. Μια δουλειά που καταθέτει μεράκι,αγάπη και παλμούς ψυχής.Που έγινε μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, απλά για να δείξει, πως όσα δεινά κι αν συμβούν γύρω μας, η μουσική και το τραγούδι, πάντα θα είναι παρόντα.

Γι'αυτό,και ζητάει την στήριξή σας, την κριτική σας την αγάπη σας.... Γράφει ο στιχουργός, στο εσώφυλλο << Αν κάποιος αναζητούσε τον ορισμό της τρυφερότητας, Την έννοια της αληθινής αγκαλιάς,τη στράτα της ευαισθησίας...Μες το ''Ταξίδεψε με'' θα τα έβρισκε. Και λέξη-λέξη, νότα-νότα,θα αντλούσε από το βελούδο της φωνής του Άκη,όλη αυτή τη μαγεία του ''ταξιδιού'' μέσα από τα απάνεμα πελάγη της ψυχής. Μέσα απο την δεξαμενή αγάπης και δημιουργικής διάθεσης,που καταθέσαμε ο Αντώνης και εγώ. Και που ο Άκης με την φωνή του της έδωσε ζωή...Στους τόσο δύσκολους αυτούς καιρούς, που τόσο βαθιά σημάδια πίσω τους αφήνουν. ''Ταξίδεψέ με'' εδώ, στο δικό μας μελωδικό τοπίο του Άκη.. Κι όλα τα κακά θα μείνουν πίσω.......Πάνος Καλουδάς>>

...Ο σημαντικός και αγαπημένος ερμηνευτής, που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες έρχεται να μας ταξιδέψει με τα νέα του τραγούδια. Η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη, γεγονός που ενισχύεται και από τους δημιουργούς.

Μια ακόμη δημιουργική πρόταση,του  Άκη Έξαρχου στην επίσημη ελληνική δισκογραφία.

Κυκλοφορεί από την Music Liberty

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

https://www.youtube.com/watch?v=7HShP8nP5nM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου