Ακούστε μας Live





Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Επανέναρξη της εξ αποστάσεως λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων Δήμου Περιστερίου


Μετά τις εορταστικές διακοπές, επανέναρξη από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 της εξ αποστάσεως λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου (Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο Δήμος Περιστερίου προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες των πολιτών.  

Τα μαθήματα των Δημιουργικών Εργαστηρίων πραγματοποιούνται με δωρεάν τηλεκπαίδευση που θα παρέχει η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου της εξ αποστάσεως λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων αποτέλεσε τον Μάρτιο του 2020, «πιλότο» για πολλούς Δήμους της χώρας μας.

Κατ' αυτό τον τρόπο αναπληρώνονται τα μαθήματα και ήδη έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί αυτή η μέθοδος διδασκαλίας και επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες για όσο καιρό μας επιβάλλουν οι συνθήκες.

Πληροφορίες από τη ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:30 - 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: depadp@yahoo.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου