Ακούστε μας Live





Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

΄Ενα μήνυμα από τους HARMONIZE (Κύπρος)

 






Καλησπέρα!

 

Ελπίζoυμε να σας βρίσκουμε όλους καλά! Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους!

Βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή για το 2020 καθώς είμαστε και εμείς μια από τις μπάντες που κυκλοφόρησαν άλμπουμ αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

Οι Harmonize πέρασαν δύσκολες μέρες μέχρι την έκδοση του πρώτου άλμπουμ λόγω των παλαιότερων μελών. Το 2020 όμως ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για την μπάντα μας καθώς τα νέα μέλη έδεσαν με την υπόλοιπη ομάδα, και ακολούθησε η πιο παραγωγική χρονιά για εμάς.

 

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε και πέρασε από τις διαδικασίες που έπρεπε για να εκδοθεί.

Μαζί με το άλμπουμ εκδώσαμε επίσης αρκετό υλικό. 2 Video Clips και 3 Lyric videos με κομμάτια από το άλμπουμ.

 

Δημιουργήσαμε ιστοσελίδα στην οποία έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει κανείς για εμάς, καθώς και μπορεί να προμηθευτεί επίσης το νέο μας άλμπουμ και άλλα merch. (www.harmonizeofficial.com)

 

Έχουμε συνεργαστεί με πολλά αξιόλογα άτομα για την κυκλοφορία του Warrior in the Night. Ευχαριστούμε πολύ τον Αντρέα Παράσχο των Blynd για την συνεργασία στο τραγούδι "Tonight" τον Σοφιανό Χαραλαμπίδη και τον Κυριάκο Λορέντζο για την παραγωγή, τον Γιάννη Νάκο - Remedy Art Design για τα Artworks,τον Φοίβο Παπαδόπουλο της Pitch Black Records για την βοήθεια που μας πρόσφεραν, την Grand Sounds PR, την αγαπημένη ομάδα της Μάριαν Νικολάου τους Angels PR, την Powercord Music για το management της όλης διαδικασίας και όλα τα περιοδικά και sites για τα άρθρα, reviews και συνεντεύξεις!

 

Εκτός από το self released άλμπουμ συμμετείχαμε και στον διαγωνισμό των Blind Guardian "The Imaginations Song Contest" με το Another Holy War! Η εμπειρία του να μπούμε στο στούντιο για κάτι τέτοιο μας έδωσε ένα boost στο να προχωρήσουμε και με τις συνθέσεις του 2ου μας άλμπουμ οι οποίες προχωρούν πολύ γρήγορα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να δούμε της εξέλιξη τους.

 

Μαζί με τα νέα τραγούδια προχωράμε και με το γράψιμο του μυθιστορήματος μας το οποίο αποτελεί το concept των Harmonize.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε! Είναι πολύ σημαντική η αίσθηση της υποστήριξης του κόσμου για εμάς.

Ελπίζουμε σε ένα πολύ καλύτερο 2021, χωρίς πανδημίες ή πολέμους αλλά με ειρήνη, υγεία, αγάπη, Metal μουσική, συναυλίες και φεστιβάλς!

 

HARMONIZE Family

 

Γιώργος Κωνσταντίνου

Σώζος Μιχαήλ

Παναγιώτης Τακκίδης

Λαμπρος Απουσιάνας

Χάρης Περατίκας

Νικολίνα Παπαναστασίου

Αρσένιος Αγησιλάου

Γιώργος Κυριακίδης



WARRIOR IN THE NIGHT – OFFICIAL VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Z2mOojGM-pM 


https://www.harmonizeofficial.com/

https://www.facebook.com/harmonizeofficialpage

https://www.instagram.com/harmonize_band/

https://twitter.com/HarmonizeBand

https://www.youtube.com/channel/UC1SCa9PmUJrFtafwkFx2rfw/videos

https://music.apple.com/us/artist/harmonize/1527185218?at=1l3vwYf

https://www.amazon.com/Warrior-Night-Harmonize/dp/B08FM1B5TC/ref=sr_1_8?dchild=1&keywords=harmonize+warrior&qid=1600846014&sr=8-8

https://open.spotify.com/artist/4RpH27bUQdIZz3wdmcYTVv?si=YBGHo2rbQdmDirCmgVJsQQ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου