Ακούστε μας Live





Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

H Απαγωγή της Δ: H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν σε Online εκδήλωση για παιδιά



H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε online εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη Η Απαγωγή της Δ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται online μέσω Zoom το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, στις 12:00 και η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους νεαρούς βιβλιόφιλους.

«Η Απαγωγή της Δ» είναι το 5ο βιβλίο της σειράς ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ της Ελένης Ανδρεάδη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου. Σε αυτό συναντιούνται όλοι οι πράκτορες των προηγούμενων βιβλίων και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Διοικητή Δ της Περιβαλλοντοπόλ, αλλά και τη Γη από την ολική καταστροφή! Όποιος αισθάνεται αρκετά τολμηρός να εξιχνιάσει αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση καλείται να τους ακολουθήσει σε μία μυστική συνάντηση πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Η Ελένη Ανδρεάδη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ταξίδεψε και δούλεψε σε πολλές χώρες, όπως στην Αγγλία, στη Γερμανία και στην Αμερική, όπου ειδικεύτηκε στην Περιβαλλοντική Πολιτική και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Εκεί πήρε ένα μάθημα στη δημιουργική γραφή και έγραψε ένα μυθιστόρημα, το οποίο γρήγορα έκρυψε στο συρτάρι της. Όταν γύρισε στην Ελλάδα το 2009, ίδρυσε τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πράκτορες του Πλανήτη, η οποία προσκαλεί τα παιδιά να σώσουν τον πλανήτη μέσα από μυστικές αποστολές. Τα βιωματικά περιβαλλοντικά προγράμματα της οργάνωσης υλοποιούνται σε δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα και έχουν βραβευτεί για την καινοτομία τους από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρώτο βιβλίο της, Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015, ενώ το δεύτερο της σειράς βρέθηκε στις βραχείες λίστες. Τα βιβλία της μεταφράζονται και κυκλοφορούν σε χώρες όπως η Αμερική, η Κίνα, η Κορέα, η Τουρκία και η Αίγυπτος. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα πέντε βιβλία της σειράς Πράκτορες του Πλανήτη, καθώς και το βιβλίο της Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης.

Ημερομηνία εκδήλωσης

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, στις 12:00

Διεύθυνση

Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση

Eλεύθερη με προεγγραφές εδώ: https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

Πληροφορίες

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr, www.hau.gr/culture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου