Ακούστε μας Live





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Το σπάταλο τερατάκι» από τα Αθηναϊκά Θέατρα!



  • Τα Αθηναϊκά Θέατρα θα παρουσιάσουν για τη χειμερινή περίοδο στην παιδική σκηνή του Μικρού Παλλάς, μια διασκεδαστική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη «Το Σπάταλο Τερατάκι» σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και μουσική Πάνου Μουζουράκη.


Ένα έργο για την αξία της αποταμίευσης, για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στόχους και όνειρα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!

To Σπάταλο Τερατάκι είναι τόσο σπάταλο που ούτε ένα τερατονόμισμα από το καθημερινό του χαρτζιλίκι δεν μπορεί να κρατήσει στο χέρι του γιατί τα ξοδεύει όλα… μα όλα!!! Μία περιπέτεια γεμάτη δράση και ξέφρενο τραγούδι. Άραγε το Σπάταλο Τερατάκι θα καταφέρει να κάνει αποταμίευση και να αγοράσει το κατακόκκινο ποδήλατο που του έχει κλέψει την καρδιά;


Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Τερατοχώρα, το Σπάταλο Τερατάκι θα ανακαλύψει πόσο σημαντική είναι η φιλία, πόσο σημαντικό είναι να έχεις μέτρο και πάνω από ΟΛΑ θα καταλάβει πως η χαρά δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο ύφος που τον χαρακτηρίζει, μελοποιεί τα τραγούδια της παράστασης. Κάθε τραγούδι και ένα διαφορετικό μουσικό είδος, κάθε μελωδία μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Το Σπάταλο Τερατάκι σας καλεί να φέρετε μαζί σας τα παλιά σας παιχνίδια, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο θέατρο και θα μοιραστούν από τα Αθηναϊκά Θέατρα σε παιδικά ιδρύματα!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Θεατρική Διασκευή: Γιώργος Δ. Λεμπέσης
Μουσική: Πάνος Μουζουράκης
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς
Σκηνικά: Δημήτρης Κάντας
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Στίχοι: Αντώνης Κατσαμάς
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Κάντας

Παίζουν (αλφαβητικά): Ειρήνη Βουκελάτου, Βασίλης Κούκουρας, Θάνος Μπίρκος, Αχιλλέας Σκεύης, Δημήτρης Τσέλιος

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο: 15:00
Κυριακή: 12.00, 15:00

Διάρκεια παράστασης : 70 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10 ευρώ

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου