Ακούστε μας Live





Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

SHOTGUNZ - live @ Texas Rock Club - Σάββατο 2 Απριλίου


Οι heavy rockers SHOTGUNZ παρουσιάζουν το ντεμπούτο album τους 'Based on true story', το Σάββατο 2 Απριλίου στο Texas rock club! Το stage προθερμαίνουν οι Vice Versa και οι Uppon Revival.

SHOTGUNZ: Οι SHOTGUNZ δημιουργήθηκαν το 2009 στη Θεσσαλονίκη, διασκευάζοντας αγαπημένα τους κομμάτια και προσπαθώντας να βρουν τον προσωπικό τους ήχο. Στις αρχές του 2013 κυκλοφορούν το πρώτο homemade τους EP και το 2015 υπογράφουν με τη Roar records, η οποία αναλαμβάνει την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τίτλο 'Based on a true story'. Την παραγωγή ανέλαβε ο Τάσος Οικονομίδης (Πράσσειν Άλογα). Έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε όλες τις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, στην Αθήνα, καθώς και σε πολλά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, με τη σημαντικότερη στιγμή τους να αποτελεί το support στον Gus G στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το 2014. Έχουν επίσης μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Πουλικάκος, οι Πράσσειν Άλογα, οι Δυτικές Συνοικίες, οι Tsopana Rave κ.α.

  • VICE VERSA: Οι Vice Versa δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και η πορεία της μπάντας ξεκίνησε με την διασκευή κομματιών αγαπημένων καλλιτεχνών καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα από τα 80's μέχρι και σήμερα. Το επόμενο βήμα ήταν η σύνθεση δικών τους κομματιών. Οκτώβριος του 2015 και οι Vice Versa κυκλοφορούν το πρώτο τους Ε.P. με τίτλο Volume I το οποίο περιέχει τρεις συνθέσεις, οι οποίες έτυχαν εξαιρετικής αποδοχής από το κοινό.Τον Δεκέμβριο του 2015 η μπάντα ολοκληρώνεται με τον Thomas Halan στα drums σηματοδοτώντας την έναρξη παραγωγής του πρώτου studio album. Το 2016 βρίσκει τους Vice Versa νικητές του ελληνικού Global Battle of the Bands, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό στο Βερολίνο εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

UPON REVIVAL: Οι Upon Revival είναι μία hard rock/alternative metal μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2015 και κοινός σκοπός όλων των μελών είναι η δημιουργία προσωπικού υλικού, αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές πρόσφατων ή και παλιότερων κομματιών. Οι επιρροές τους ποικίλουν από το ατμοσφαιρικό/λυρικό female-fronted κίνημα σχημάτων όπως οι Evanescence και οι Within Temptation μέχρι τις progressive φόρμες των Porcupine Tree και το νεοτεριστικό metal ύφος των Disturbed. Αν και νέοι στο χώρο, έχουν πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε αξιόλογες σκηνές της Αθήνας. Αυτή τη περίοδο γράφουν δικά τους κομμάτια τα οποία θέλουν σύντομα να ηχογραφήσουν για το debut album τους.

Venue: Τexas Rock Club / Ιάκχου 19 / Γκάζι

https://www.facebook.com/events/1550976571899869/

Tαμείο: 5 ευρώ

Doors Open: 20:00

Production:
High Voltage
Τηλ: +30 6985964483
info@highvoltage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου