Ακούστε μας Live





Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PETER PAN ON ICE




PETER PAN ON ICE

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PETER PAN ON ICE

Ο ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά και όλη την οικογένεια!


PETER PAN ON ICE

με τους Russian Ice Stars
ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Λαμπερό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, με κορυφαίους χορευτές στον πάγο!

SPECIAL GUEST: ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΤΗ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ


Η μεγάλη πρεμιέρα της πιο φαντασμαγορικής παράστασης της χρονιάς έρχεται στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για να συναρπάσει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Πίτερ Παν. Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος μας ήρωας που μένει για πάντα παιδί, έρχεται στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars!

Μαζί με τους καταπληκτικούς χορευτές στον πάγο ο Χρήστος Φερεντίνος στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού «Κουρσάρου Μπομπ» θα μεταδίδει συνεχώς δημοσιογραφικά ρεπορτάζ απο τη «Χώρα του Ποτέ», ώστε όλοι οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να παρακολουθούν το παραμύθι που για πάνω από 100 χρόνια συντροφεύει όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στις νεράιδες και στην ανημελιά του αγοριού που ποτέ δεν ήθελε να μεγαλώσει.

Μια πελώρια παγοπίστα που αστράφτει από νεραϊδόσκονη θα καλύψει την αρένα του Taekwondo, για να υποδεχτούμε μαζί τον Πίτερ Παν, την Τίνκερμπελ, τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους υπέροχους χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι! Από τις καμινάδες του Λονδίνου και το σπίτι της οικογένειας Ντάρλιγκ ως το πειρατικό του Κάπτεν Χουκ και τον καταυλισμό της Τάιγκερ Λίλι, η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Χώρα του Ποτέ, γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, ξιφομαχίες, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η μεγάλη αυτή παραγωγή έρχεται με εξοπλισμό, σκηνικά και μια παγοπίστα 800τμ, που επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθούν την παράσταση σε διάταξη 360Ο! Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη θέαση, ώστε οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Πίτερ Παν να μπορούν να έχουν τη μεγαλύτερη απόλαυση, όπου και αν βρίσκονται στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.

Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Ειδικά για τη θεαματική χορογραφία του Πίτερ Παν στον πάγο, η ομάδα συνέπραξε με τον σπουδαίο Ιταλό χορογράφο Cavalieri Giuseppe Arena, τον καλλιτέχνη που χορογράφησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006, ενώ η ξεσηκωτική πρωτότυπη μουσική είναι του διάσημου –επίσης Ιταλού– συνθέτη Silvio Amato.

Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια διαχρονική ιστορία –την ιστορία του παιδιού που αρνείται να μεγαλώσει–, ο Πίτερ Παν στον πάγο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές διασκευές της κλασικής ιστορίας του Τζέιμς Μπάρι.

Αυτό τον Δεκέμβριο, πετάξτε μαζί με τον Πίτερ Παν, την Τίνκερμπελ και τον Κάπτεν Χουκ στη Χώρα του Ποτέ, στην πιο συναρπαστική παράσταση στον πάγο για όλη την οικογένεια, αποκλειστικά στο Ταεκβοντο!

Russian Ice Stars: χορεύοντας στον πάγο με τους καλύτερους Ρώσους χορευτές!

Θέαμα, ακρίβεια, συγχρονισμός, υψηλή τεχνική, παγκόσμια καταξίωση: σ’ αυτά συνοψίζονται οι παραστάσεις των Russian Ice Stars, του συνόλου που συγκεντρώνει σπουδαίους Ρώσους χορευτές στον πάγο. Συνδυάζοντας καλλιτεχνικό πατινάζ, μπαλέτο, ακροβατικά τσίρκου και παντομίμα, η ομάδα έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο τόσο στη Ρωσία, όσο και σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομάδα συμμετέχουν πολυάριθμοι κορυφαίοι αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους τίτλους και μετάλλια στα σημαντικότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως. Το ρεπερτόριο των Russian Ice Stars περιλαμβάνει παραγωγές κλασικών παραμυθιών όπως η Χιονάτη, αλλά και εντυπωσιακές μοντέρνες δημιουργίες, όπως το Cirque de Glace, που έχουν περιοδεύσει σε πολλές χώρες γνωρίζοντας πάντοτε την αποθέωση.

Η ιστορία του Πίτερ Παν: είναι ωραίο να μη μεγαλώνεις ποτέ!

Ο πολυαγαπημένος Πίτερ Παν αποτελεί καρπό της φαντασίας του Σκοτσέζου συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι (J. M. Barrie, 1860-1937). Ο Μπάρι συνέλαβε την ιδέα ενός σκανταλιάρικου αγοριού που έχει την ικανότητα να πετάει και, κατά τρόπο μαγικό, αρνείται να μεγαλώσει. Ο Πίτερ Παν περνά τα αιώνια παιδικά χρόνια του μπλέκοντας σε απίστευτες περιπέτειες στη «Χώρα του Ποτέ», ένα μυστικό νησί που βρίσκεται στ’ αστέρια, ως αρχηγός της «συμμορίας» των Χαμένων Αγοριών, παίζοντας με νεράιδες και πειρατές και, πότε πότε, με παιδιά από τον πραγματικό κόσμο.

Ο Πίτερ Παν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1902, ως χαρακτήρας στα κεφάλαια 13 με 18 του μυθιστορήματος του Μπάρι Το μικρό άσπρο πουλί. Δύο χρόνια αργότερα, ο συγγραφέας επέστρεψε στον Πίτερ Παν, χρίζοντάς τον πρωταγωνιστή του θεατρικού του έργου Πίτερ Παν ή Το αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει. Η επιτυχία της παράστασης ήταν τόσο μεγάλη, που παιζόταν αδιάκοπα ως το 1913. Στο μεταξύ, το 1906 κυκλοφόρησαν αυτόνομα τα κεφάλαια του Μικρού άσπρου πουλιού με τον Πίτερ Παν, με τίτλο Ο Πίτερ Παν στους κήπους του Κένσιγκτον, γνωρίζοντας επίσης τεράστια επιτυχία.

Έκτοτε ο μύθος του Πίτερ Παν έγινε κλασικός, έχοντας διασκευαστεί αναρίθμητες φορές για τον κινηματογράφο (με πιο γνωστές την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney το 1953 και το Hook του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1991), για το θέατρο και την τηλεόραση, ενώ συνεχίζει να δίνει χαρά και να φωλιάζει στα όνειρα των παιδιών από γενιά σε γενιά.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: 19:30
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: 19:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: 12:00, 16:00 & 19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: 12:00, 16:00 & 19:30

ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017: 16.00 & 19.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017: 12.00 & 16.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017: 12.00 & 16.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου