Ακούστε μας Live

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Οι Project Renegade στο Oλλανδικό FemmE V-Female Metal Event 2018!Πολύ σημαντικά νέα για τους Project Renegade! Η μπάντα επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο επόμενο "Femme Metal Event" στην Ολλανδία, ένα
από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του είδους τους, που θα γίνει στο Aϊντχόβεν από 12 εώς 14 Οκτώβρη του 2018femalemetalevent.nl
Άλλη μια σημαντική εμφάνιση της ελληνικής μπάντας (και πρώτη εκτός συνόρων) θα λάβει χώρα στην Κράιοβα της Ρουμανίας, όπου θα παίξουν στις 21 Απρίλη στο Iron Queens Festival.
Η ελληνική  μπάντα κυκλοφόρησε μόλις φέτος το πρώτο της EP με τίτλο «Cerebra», που αποτελεί ένα μίγμα alternative, nu, industrial και gothic metal με μοντέρνο ήχο, groove, ambience και ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνδυάζοντας heavy riffs με γυναικεία φωνητικά και groovy drumbeats η μπάντα έχει δημιουργήσει τον δικό της μοναδικό ήχο και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και ξένο τύπο!
Πριν από το μεγάλο ολλανδικό φεστιβάλ, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο ολοκληρωμένο της άλμπουμ, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει ηχογραφήσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου