Ακούστε μας Live





Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

"Το “μικρόβιο” της μουσικής υπήρχε από μικρή ηλικία" ο Nlp Radio σας παρουσιάζει τους Rage ‘n’ Steel.





1. Γεννηθήκατε με το “μικρόβιο” της μουσικής και ασχοληθήκατε με αυτό από μικρή ηλικία, ή είναι κάτι που ανακαλύψατε αργότερα;

Mel: Σιγουρα το μικρόβιο υπήρχε από μικρη ηλικία,αποφάσισα όμως πως θέλω να παίζω μουσική και κυριως στη heavy metal και να συνθετω όταν ήμουν περίπου 14 ετών. Εκει ξεκίνησε η ολή πορεία μέχρι και σήμερα.

2.Νέο EP με τίτλο «Heavy Metal Is The Law» Πόσο καιρό σας πήρε η σύνθεση των κομματιών σας;

Mel: Κάποιες ιδέες υπήρχαν ήδη σε συγκεκριμένες α τραγούδια όπως το hell is the way to heaven..Μετά σε συνεργασία με τον Γιάννη που τα εμπλούτισε με μελωδικές γραμμές στη φωνή μπορώ να πω ότι μέσα σε ελάχιστους μήνες ήταν ήδη έτοιμα..

3.Από που μπορεί κάποιος να το προμηθευτούμε;

Mel: Μεχρι στιγμής μέσω bandcamp και αργότερα αν βρεθεί εταιρεία να το υποστηρίξει θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να το κυκλοφορήσουμε ξανά μόνοι μας όπως και το πρώτο ep.

4.Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι σας χαρακτηρίζουν;

Mel: Τα τραγούδια μας τα χαρακτηρίζει ένας δυναμισμός που θυμίζει αρκετά την δεκαετία του 80 με κάποια νέα στοιχεία στη μουσική μας. Αν και στο πρώτο υπήρχαν και περισσότερα έπικ σημεία, θεωρώ πως δεν λείπουν και απ τη νέα μας δουλειά. Ακούγοντας κάνεις το refugee μπορεί να το διαπιστώσει..

5.Πόσο δύσκολο είναι να αντέξει ένα σχήμα του είδους σας στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε;

Mel: Πολυ δύσκολο γιατί πλέον οι εταιρείες δύσκολα επενδύουν σε νέες μπάντες από την χώρα μας. Ο μουσικός πρέπει να πληρώνει τα πάντα εδώ! Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο. Πολύ φοβάμαι πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τόσο για τη μουσική πλέον. Και όσοι είμαστε σε μπάντες απλά κάνουμε το ψώνιο μας στα social media. Δεν πιστεύω πως υπάρχει καθαρά heavy metal κοινό. Όχι τουλάχιστον όπως υπήρχε κάποτε...

6. Από όλα τα κομμάτια σας, ποιο είναι το αγαπημένο του καθενός και γιατί;

Mel: Δύσκολη ερώτηση. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια θα ήταν το ομώνυμο από το πρώτο μας ep για τον λόγο ότι ήταν το πρώτο που γράψαμε ως μπάντα! Επίσεις το veil of insanity και το hell is the way to heaven θα τα ξεχώριζα επειδή οι στίχοι των τραγουδιών μιλάνε καθαρά για βιωματικές εμπειρίες!!!

7.Σε ποια από τα Social Media θα μπορούσαμε να σας ακολουθήσουμε;

Mel: Στο Facebook στο Youtube καθώς και στο Reverbnation που μπορεί θεωρώ να ανεβάσει σημαντικά το πρεστίζ της μπάντας.

8.Ποιες θα είναι οι επόμενες δραστηριότητές σας;

Mel: Οι επόμενες δραστηριότητες μας έχουν να κάνουν με στόχους όπως κάποιες εμφανίσεις κυρίως ως headliners με σκοπό να προωθήσουμε τη νέα μας δουλειά και να βρεθεί κάποια εταιρεία ώστε να μας υποστηρίξει να κυκλοφορήσουμε επιτέλους μια ολοκληρωμένη δουλειά όπως ένα full length άλμπουμ.

9.Σας ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα. Καλοτάξιδη η νέα σας δουλειά. Δικός σας ο επίλογος.

Mel: Ευχαριστούμε κι εμείς με την σειρά μας για την φιλοξενία και το βήμα που μας δώσατε να πουμε δυο λόγια για την μπάντα και τη νέα μας δουλειά! Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κοσμο και ελπίζουμε να σας άρεσε το Heavy metal is the law. Καλή συνέχεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου