Ακούστε μας Live

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Disillusive Play/Grande Fox/Social Scream/Degenerate Mind Live στο Black Box! - Κυριακή 29 Δεκεμβρίου
Disillusive Play/Grande Fox/Social Scream/Degenerate Mind Live στο Black Box! - Κυριακή 29 ΔεκεμβρίουΟι Disillusive Play είναι μια μπάντα με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2014.
Η μουσική των Disillusive Play μπορεί να χαρακτηριστεί κυρίως ως Hard/Heavy Rock, αλλά πάντα με Metal νοοτροπία και αρκετά Progressive στοιχεία.
Η μπάντα έχει δυνατή παρουσία στην τοπική live σκηνή με πολλά lives μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι Gus G, “La tulipe Noire”, “The Silent Wedding”, Δημήτρης Πουλικάκος και πολλούς ακόμα καθώς επίσης και με συχνή παρουσία σε festival, όπως στο σημαντικό ελληνικό female fronted metal fest, LADIES OF METAL
Tο “Open Arms” είναι η πρώτη κυκλοφορία των Disillusive Play. Στο album συμμετέχει στα πλήκτρα o Johnny Thermos από τους “The Silent Wedding”

Official Website: http://disillusiveplay.com


Το σχήμα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο 2013, με πρώτο όνομά τους το "Fox Terrier" και αποτελούνταν από τέσσερα άτομα.
Οι 
Grande Fox άρχισαν τις νέες live εμφανίσεις τους για το καλοκαίρι τού 2015 με αφετηρία τα Τρίκαλα. Πραγματοποιώντας το άνοιγμα της συναυλίας προς τιμή των "Emerald Sun".
  Τον Νοέμβριο του 2016 με όνομα ''SPACE NEST'' κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του σχήματος και η μπάντα έπαιξε με γνωστά ονόματα όπως Nightstolker κ.α. 
Επίσης κομμάτια από τον δίσκο μπήκαν soundtrack για ένα πειραματικό οπτικοακουστικό καλλιτεχνικό φιλμ Feverish Dreams με πρωταγωνιστή τον frontman του σχήματος.


Τον Απρίλιο του 2018 η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο έργο που ονομάζεται "
Kulning" (EP).
 Προς το παρόν, η μπάντα έχοντας παίξει σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα όπως και για πρώτη φορά στη Γερμανία, κυκλοφόρησε πρόσφατα το EP “Documento” που είναι προπομπός του δεύτερου πλήρους άλμπουμ τους με τίτλο
"Empty Nest" (LP), με 11 τραγούδια. Το άλμπουμ εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές τους 2020!

FB Page https://www.facebook.com/outofnesta/Οι Social Scream είναι ένα Heavy Metal σχήμα από την Σπάρτη που δραστηριοποιείται στην μουσική σκηνή από το 2008. Η μπάντα στα πρώτα της βήματα λειτουργούσε ως cover band δίνοντας αρκετά live εντός και εκτός Σπάρτης. Η ανάγκη όμως για δημιουργία προσωπικού υλικού και το όραμα του κιθαρίστα/τραγουδιστή/συνθέτη της μπάντας Βλάση Διαμαντάκου κίνησε τους μοχλούς για την υλοποίηση και κυκλοφορία του 1ου δίσκου της μπάντας με τίτλο ''Epiclesis'' τον Ιούνιο του 2014. Η κυκλοφορία του ''Epiclesis'' συνοδεύτηκε από ένα release party και δύο headline εμφανίσεις σε Αθήνα και Σπάρτη ενώ με νέο υλικό να προετοιμάζεται, σε συνεργασία με την New Dream Records επανακυκλοφόρησε το ''Epiclesis'' τον Ιούνιο του 2016 και κυκλοφόρησε τον 2ο δίσκο της με τίτλο ''Initiation to the Myths'' τον Ιούνιο του 2018. Σήμερα το συγκρότημα βρίσκεται στην τελικη διαδικασία παραγωγής του τρίτου δίσκου, επανηχογράφησης των δυο πρώτων δίσκων, καθώς και απόδοσης live εμφανίσεων.  


Οι Degenerate Μind ξεκίνησαν τις πρόβες τους τον Ιανουάριο του 2017. Ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως heavy rock με επιρροές από classic rock / blues αλλα και metal / stoner στοιχεία. Έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη τους δουλειά σε μορφή ep.
Πληροφορίες live 


Κυριακή 29 Δεκεμβρίου
Doors Open: 20:00  
Live Starts: 21:00
Είσοδος :8 Eυρώ
Black Box
Αγίου Όρους 15 από Κωνσταντινουπόλεως 115 
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου