Ακούστε μας Live





Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ του Νίκου Αποστολάκου με τίτλο «24.4»




Ο Νίκος Αποστολάκος κυκλοφόρησε το νέο του album που ακούει στο όνομα «24.4» και ο δίσκος αυτός δείχνει την επιστροφή του καλλιτέχνη, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι μας είχε λείψει!

Με ένα πλούσιο υλικό που ξεδιπλώνεται μέσα από 16 τραγούδια, ο Αποστολάκος βάζει πλώρη για το καλύτερο, για το ανώτερο, για το πιο ολοκληρωμένο project που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Με συνθέσεις και ερμηνείες που σε αγγίζουν και τεχνικές που δείχνουν το ποιόν του καλλιτέχνη, ο Έλληνας μουσικός κάνει τον ακροατή να αγαπήσει πάλι τόσο τον ίδιο, όσο και το ελληνικό ροκ. Ένα είδος μουσικής που δύσκολα πλέον ακούγεται στα ακουστικά μας και ο Νίκος καταφέρνει να μας κάνει να αγαπήσουμε και πάλι τις ρίζες μας σε αυτό το είδος μουσικής.

Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στην ενορχήστρωση προσφέροντας στα αυτιά σου φρέσκιες δημιουργίες, οι οποίες κρύβουν συνάμα μέσα τους επιρροές του καλλιτέχνη από τα παιδικά-εφηβικά χρόνια. Είναι αρεστές σίγουρα σε όποιον πατήσει το play και πιάνει μια γκάμα ανθρώπων όλων των ηλικιών. Και αυτούς που μεγάλωσαν με κάτι σαν αυτό, αλλά και με αυτούς που αναζητούν ακόμα το ελληνικό ροκ. Κομμάτια όπως το “Αλητεύω”, το “Σκύλος Μαύρος”, το “Φλόριντα Και Νέα Υόρκη (Ξένε Φύγε)”, το “Κοράκι” και το “Μαμόθρεφτα” είναι εδώ για να σε πείσουν και να σε κάνουν τα να τα λιώσεις στα ακουστικά σου! Αγαπημένες δουλειές που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Τώρα αν έπρεπε να μείνω σε ένα σημείο, που θα έλεγα ότι με κέρδισε και δεν το αλλάζω με τίποτα, θα έλεγα τη σύνδεση που παρατηρεί κανείς μεταξύ φωνής και στίχου. Στα τραγούδια που μας παρουσιάζονται στο νέο album «24.4», ο Νίκος Αποστολάκος έχει καταφέρει να πατήσει με τη φωνή του και τις ερμηνείες του, πάνω στους καλογραμμένους και ψαγμένους στίχους και να βγάλει από μέσα τους την ατμόσφαιρα που επιθυμεί. Είχα καιρό να το συναντήσω αυτό και θέλω να του σφίξω το χέρι για τη δουλειά του.

Σας προτείνω λοιπόν να βρείτε το νέο album του Νίκου Αποστολάκου με τίτλο «24.4» και να του δώσετε την ευκαιρία που του αρμόζει, διότι μιλάμε για μία από τις καλύτερες δισκογραφικές δουλειές των τελευταίων ετών στον τομέα της ελληνικής ροκ! Μην το χάσετε!

 

https://www.facebook.com/NikosApostolakos.gr

https://www.instagram.com/nikos_apostolakos_official

https://orcd.co/prqzypa

 

 

Νίκος Αποστολάκος - Μία - Μία | Nikos Apostolakos - Mia - Mia (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XEN5g50FeB4

Νίκος Αποστολάκος - Φλόριντα Και Νέα Υόρκη (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=n-Uhahg6oJo

Νίκος Αποστολάκος - Τα Μαμόθρεφτα | Nikos Apostolakos - Ta Mamothrefta (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=pLHZTp5RWjU

 

                                                                                                                             

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου