Ακούστε μας Live





Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των DISILLUSIVE PLAY με τίτλο "Songs For The Non-Existent"




 

Οι Disillusive Play είναι μια μπάντα που δεν μπορεί να περιοριστεί αυστηρά σε ένα συγκεκριμένο είδος. Συνδυάζουν αρμονικά στοιχεία του hard rock,  progressive metal και του power metal, δημιουργώντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό ήχο. Με τις πολύπλοκες συνθέσεις τους, τα γεμάτα ένταση και συναίσθημα φωνητικά και τις καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις, είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο στο να καθιερωθούν ως μια ξεχωριστή παρουσία στη σκηνή.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της μουσικής των Disillusive Play είναι η ικανότητά τους να δημιουργούν τραγούδια που είναι ταυτόχρονα τεχνικά εντυπωσιακά και γεμάτα από αγνό συναίσθημα και μελωδία. Κομμάτια όπως το "Parallel Lives" και το "Sisyphus" αποδεικνύουν την ικανότητά τους να δημιουργούν πολύπλοκες ρυθμικές δομές που χαρακτηρίζουν την prog-metal πλευρά τους, ενώ παράλληλα και ταυτόχρονα προσφέρουν τραγούδια που γεννάνε από την πρώτη κιόλας ακρόαση ένα αίσθημα οικειότητας.

Παράλληλα, οι Disillusive Play γνωρίζουν πως να ενσωματώνουν ενέργεια και δυναμική στη μουσική τους. Κομμάτια όπως το "The Dreamer" και το "Queen of The Night" χαρακτηρίζονται από την πιο hard rock πλευρά τους, με μελωδικά hooks και «πιασάρικα» ρεφρέν, που σε παρακινούν να τραγουδήσεις και να κινηθείς στο ρυθμό τους.

Ωστόσο, ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των Disillusive Play είναι η ευελιξία τους. Είναι εξίσου ικανοί να προσφέρουν ξεσηκωτικά κομμάτια κομμένα και ραμμένα για τις ζωντανές εμφανίσεις τους, όσο και να δημιουργούν συγκινητικές μπαλάντες. Κομμάτια όπως το "Love or Fear" δείχνουν την ικανότητά τους να προκαλούν βαθιά συναισθήματα, αφήνοντας μια διαχρονική εντύπωση στον ακροατή.

Συνολικά, οι Disillusive Play είναι μια μπάντα που ξεχωρίζει σε μια πολυάριθμη μουσική σκηνή. Με μια πληθώρα επιρροών να χαρακτηρίζει τον ήχο τους, με άψογη τεχνική  και πάνω από όλα έμπνευση και δημιουργικότητα και έναν εξαιρετικό δίσκο όπως το “Songs For The Non-Existent”, εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Είτε είστε φαν του hard rock, του progressive metal ή οτιδήποτε άλλο, οι Disillusive Play είναι μια μπάντα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

 

http://www.disillusiveplay.com/

https://www.youtube.com/user/disillusiveplay

https://www.facebook.com/disillusiveplay

https://twitter.com/disillusiveplay

https://www.instagram.com/disillusiveplay/

 

Disillusive Play Parallel Lives (A Song for the Non Existent - Live)

https://www.youtube.com/watch?v=zhILHYBOCy8

Disillusive Play - Sisyphus (Official Lyric Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=eQHcua4Yr8A 

Disillusive Play - Queen Of the Night (Official Video)  

https://www.youtube.com/watch?v=ZTepCNVsm0A

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου