Ακούστε μας Live





Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των VONAVIBE με τίτλο "Bleed To Life"




 

Bleed To Life – Bleed To Vonavibe!

Έτσι θέλω να ξεκινήσω τη δισκοκριτική μου σε αυτό το νέο album των Vonavibe που κυκλοφόρησε από την Eclipse Records. Και η αλήθεια είναι ότι για να κυκλοφορήσει κάποιος κάτι μέσω της Eclipse Records πρόκειται να έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή και αυτό στο επιβεβαιώνει αυτός ο δίσκος!

Οι Vonavibe κατάφεραν να τα βάλουν κάτω και να δώσουν στον ακροατή πάθος, καλή μουσική και μελωδίες που θα τις λιώσεις για αρκετό καιρό στα ακουστικά σου μέσα από κομμάτια που σίγουρα θα αποτελέσουν τα αγαπημένα σου. Είναι αρκετά σημαντικό να το πετυχαίνει αυτό ένα underground συγκρότημα και η αλήθεια είναι ότι μόλις ακούσεις αυτό το δίσκο θα πεις ότι δεν είναι ένα απλό underground συγκρότημα!

Με 10 κομμάτια στη φαρέτρα τους έρχονται να κυνηγήσουν το κάτι μοναδικό, αυτό που θα σε κάνει να τους αγαπήσεις και θα σε κερδίσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αντί για βέλη χρησιμοποιούν καλοκουρδισμένες και τεχνικά εξαιρετικές κιθάρες, χρησιμοποιούν μπάσο όπου χορεύει στα τάστα και συνδέεται άρτια με τα τύμπανα κάνοντας έτσι τον ακροατή να λάβει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει βάθος, ρυθμό, αλλά και κοπάνημα. Έμεινα αρκετά στα τραγούδια τους σε αυτό το κομμάτι, σε αυτόν το συνδυασμό και το ευχαριστήθηκα δεόντως, διότι δείχνουν μουσική παιδεία και όχι τσαπατσουλιά στο γράψιμο τους. Γενικά, το παρατηρείς αυτό στα κομμάτια τους, αλλά ο συνδυασμός που υπάρχει μεταξύ των οργάνων είναι φωτιά!

Τώρα όσον αφορά τα φωνητικά, έχουν και αυτά αυτό το κάτι, αυτό το πιασάρικο, που σε κάνει να ευχαριστηθείς το τραγούδι χωρίς να εντοπίσεις ίχνος φάλτσου. Έχει δουλευτεί πολύ η φωνή και ξέρει πώς να κινηθεί στο Heavy Modern Rock που έχουν υιοθετήσει οι Vonavibe τόσο στη ζωή της μπάντας όσο και σε αυτό το νέο album Bleed To Life! Προσέξτε τα παιχνίδια που κάνει το λαρύγγι και θα το χαρείτε σίγουρα!

Έχουν κάνει παραπάνω από καλή δουλειά οι Vonavibe και σου βάζουν εύκολα στο να τους ακούσεις, αλλά και δύσκολα στο να ξεχωρίσεις μόνο λίγα κομμάτια από αυτό το δίσκο. Οκ θα έλεγα σίγουρα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει και ως singles, αλλά δεν είναι μόνο αυτά, οπότε πατήστε το play και βυθιστείτε!

Bleed To Life λοιπόν και ματώστε το δίσκο χωρίς να υπάρχει αύριο! Συγχαρητήρια παιδιά!

 

https://www.facebook.com/vonavibe 

https://twitter.com/vonavibe 

https://www.instagram.com/vonavibe 

https://www.youtube.com/@vonavibe 

https://www.tiktok.com/@vonavibe 


 

VONAVIBE - Vonavibe (OFFICIAL VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=2a9plIMxM8M
VONAVIBE - Run n' Hide (OFFICIAL VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=4kGcAY2XyZo

VONAVIBE - Left for Dead (OFFICIAL VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=lJFf5LEBzDg

VONAVIBE - Hold On (OFFICIAL VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου