Ακούστε μας Live





Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αυτός που ανοίγει το χορό - Το άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη με την υπογραφή του Χρήστου Νικολόπουλου


Κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη με την υπογραφή του Χρήστου Νικολόπουλου! Η γνήσια λαϊκή φωνή του Λιδάκη σε συνδυασμό με τις λαϊκές μελωδίες του
Νικολόπουλου και τους στίχους του Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη δημιουργούν ένα δίσκο που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση. Τίτλος του άλμπουμ,  «Αυτός που ανοίγει το χορό».

Στη νέα δισκογραφική δουλειά θα συμπεριλαμβάνονται και τα δύο ήδη γνώριμα singles, που κυκλοφορούν από το καλοκαίρι διαδικτυακά και γνωρίζουν επιτυχία (ειδικά το δεύτερο έχει πολλά χτυπήματα στο YouTube), το “κανείς δεν παίζει για να χάσει” και  το “Χαρμάνι”, ενώ στην πολυτελή έκδοση που θα συνοδεύει το cd θα συναντήσουμε πλούσιο, πολυσέλιδο ένθετο με την προσωπική δισκογραφία του Μανώλη Λιδάκη, που επιμελήθηκε ο Κώστας Μπαλαχούτης, φωτογραφίες τραβηγμένες από το στούντιο από την δημοσιογράφο Κίκα Ρόκα, σημειώματα των συντελεστών κ.α.

Τα νέα τραγούδια παρουσιάζει ήδη ο Λιδάκης στις εμφανίσεις του στο ΦΩΣ κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, στο πλευρό της Γλυκερίας και την συμμετοχή του Μανώλη Κονταρού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου