Ακούστε μας Live





Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ακούσαμε το νέο τραγούδι «Ανθρωπάκος» από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟ




 Ο Γιάννης Αδάμος γεννήθηκε στην Καρδίτσα και από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στον κόσμο της μουσικής. Μουσική, στίχοι, συγκροτήματα και προσωπικές δουλειές, τον έφερναν όλο και πιο κοντά στην μεγάλη του αγάπη, την οποία αξιοποίησε τα τελευταία χρόνια κατά πολύ σε προσωπικό επίπεδο με το δίσκο “Κόσμε Γλέντα” και το single “Ανθρωπάκος” να είναι οι δύο τελευταίες του δουλειές.


Το
single “Ανθρωπάκος” μάλιστα, βρίσκεται λίγους μήνες σε κυκλοφορία και έχει καταφέρει να ενθουσιάσει τον κόσμο κάνοντας και εμάς να καταλάβουμε το γιατί μόλις πατήσαμε το play! Μέσα σε 3 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, ο Γιάννης Αδάμος εισβάλει στον κόσμο σου και σου προσφέρει μία σύνθεση που θα σε κάνει να την αγαπήσεις τόσο για την ιδιαίτερη μουσική της, όσο και για τους στίχους που πραγματικά σε ανατριχιάζουν!

Τζουράς, κιθάρες, κρουστά, μπάσο και πλήκτρα δημιουργούν αυτόν τον μουσικό κόσμο, ο οποίος σταθερά φτάνει στα αυτιά σου και σου δημιουργεί μελωδίες που θα τις λατρέψεις για το πάθος, το ύφος αλλά και τις τεχνικές που μαρτυράνε. Είναι ένα μουσικό συνονθύλευμα που προδίδει τον χαρακτήρα του Γιάννη Αδάμου και τις αξίες του που προσφέρονται όλα μαζί μέσα από το τραγούδι. Η ενορχήστρωση είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο που δύσκολα συναντάς σε τόσο καλογραμμένο επίπεδο πλέον εκεί έξω και εμένα με έκανε να τη χαρώ και με το παραπάνω!

Κάτι το οποίο έγινε και στο στιχουργικό τραγούδι “Ανθρωπάκος”. Ο τίτλος μαρτυράει για αυτό που έρχεται, αλλά όταν ακούσεις τους στίχους θα λάβεις στο 100% το
concept του single. Το τραγούδι “Ανθρωπάκος” γεμίζει από στίχους που μαρτυράνε την αντίδραση του Έλληνα του σήμερα. Πως κινείται, πως “θεωρεί” ότι επαναστατεί και πως εν τέλει όλα μένουν ίδια. Είναι μία πανέξυπνη προσέγγιση από τον Αδάμο, ο οποίος αγγίζει τον ακροατή και τον κάνει να μπει σε σκέψεις, κάτι το οποίο λείπει αρκετά από τα ελληνικά τραγούδια! Παίρνει ειλικρινά άριστα στο στιχουργικό κομμάτι και θα έλεγα χωρίς υπερβολές ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς εκεί έξω!

Ακούστε λοιπόν το νέο τραγούδι του Γιάννη Αδάμου με τίτλο “Ανθρωπάκος” και θα δείτε ότι πρόκειται για μία κυκλοφορία που πρόκειται να αγαπήσεις. Ένα μικρό αριστούργημα από ένα μεγάλο μουσικό! Μην το χάσετε!

 

 

Subscribe:  http://bit.ly/AdamosYT_Subscribe

Buy/Stream:   Ανθρωπάκος http://hyperurl.co/listenanthropakos

Επίσημη ιστοσελίδα : https://giannisadamos.gr/

Follow:
http://bit.ly/Adamos_FB
http://bit.ly/Adamos_IG
http://bit.ly/Adamos_Twitter
http://bit.ly/Adamos_TikTok

ΒΟΥΗ music productions on FB:  https://www.facebook.com/bouhmusicproduction/

INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/vouh_music_productions

 

 

Γιάννης Αδάμος - Ανθρωπάκος | Official Lyric Video

https://www.youtube.com/watch?v=SA3F8Le1Ezs

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου