Ακούστε μας Live





Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

O stand-up comedian Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στο Αιγάλεω για τη βιντεοσκόπηση της παράστασης «Καφρόκρεμα»



Ο Δημήτρης Δημόπουλος στα Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου με την Καφρόκρεμα για τη βιντεοσκόπηση της τελευταίας παράστασης στην Αθήνα!


O Δημήτρης Δημόπουλος βιντεοσκοπεί την Καφρόκρεμα, τον τρίτο του σταντ-απ μονόλογο, με την τελευταία παράσταση στην Αθήνα. Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας ώστε να βρίσκεστε σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή κάθε σταντ-απ κωμικού, τη βιντεοσκόπηση του σόλο του που σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση του. 


Μετά το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» και την άκρως πρωτότυπη «Υπερπαραγωγή», ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα που καταπιάνεται με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Και με τι καταπιάνεται; Από τις σκέψεις του για το πώς γεννήθηκε ο ανθρώπινος λόγος και τι δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο στη ζωή, μέχρι τους λόγους γιατί δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει καριέρα στη διαφήμιση. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους.


Και κάτι τελευταίο, που καλό θα είναι να μη βγει παραέξω: η Καφρόκρεμα είναι η μόνη παράσταση που μπορεί να σας επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου σας με τη γνώση που προσφέρει. Αλλά θα πρέπει να επενδύσετε στο εισιτήριο πρώτα…


Η Καφρόκρεμα βιντεοσκοπείται στα Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου σε μόνο μία παράσταση την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.


Καφρόκρεμα, σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου

OPENING ACT: Δημήτρης Δούκογλου

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 21:30

Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου (Αίθουσα Λάμπρος Κωνσταντάρας)

Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω (8 λεπτά από τον σταθμό μετρό Αιγάλεω)

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση: 8 € (για τα 50 πρώτα εισιτήρια)

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου, καταστήματα Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinonorama.gr, Yoleni’s

Διάρκεια παράστασης: 90’

Διαφημιστικό βίντεο: https://youtu.be/I2B14SZKp4U

Παραγωγή διαφημιστικού βίντεο: Deep Orange Productions


Με την αγορά του εισιτηρίου, ο θεατής συναινεί και δέχεται να συμμετέχει με την εικόνα του στη βιντεοσκόπηση της παράστασης Καφρόκρεμα  στα Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου, που θα διενεργηθεί από την Deep Orange Productions για μετέπειτα εμπορική χρήση αυτής.


Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου