Ακούστε μας Live





Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ Παρασκευή 5 έως Δευτέρα 8 Μαΐου

 

Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του
όρου, ο Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με έναν τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – κάθε φορά που βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός ξεκινά τη νέα χρονιά με μια σειρά νέων εμφανίσεων στη σκηνή του Half Note Jazz Club, έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.  Για τέσσερις μόνο παραστάσεις, από Παρασκευή 6 έως και Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την εκφραστική φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει» μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια που άφησαν εποχή.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιερχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ το Αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδελφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Επιστροφή, λοιπόν, για τρίτη χρονιά στο Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των διαχρονικών τραγουδιών του. Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

* Όλα τα τραπέζια είναι για 4 τουλάχιστον άτομα. Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.  Σε περίπτωση πληρότητας τα 2 άτομα μοιράζονται το ίδιο τραπέζι με άλλα 2 άτομα,

* Στην τιμή του εισιτηρίου δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό. Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου