Ακούστε μας Live





Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η Στέλλα Στυλιανού: "Με κάνει αισιόδοξη ότι σιγά σιγά οι άνθρωποι αρχίζουν να γίνονται πιο αληθινοί και διεκδικούν τα θέλω τους!"



1.Στέλλα η επαγγελματική ενασχόληση σου με το τραγούδι πότε ξεκίνησε και με ποια αφορμή;

Ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια περίπου.Η αφορμή ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα και με έκανε
να συνειδητοποίησω ότι η ζωή δεν χαρίζεται.Τα όνειρα μας οφείλουμε στον εαυτό μας να τα κυνηγήσουμε να τα πραγματοποιήσουμε.Δεν υπάρχει αύριο....υπάρχει εδώ και τώρα.

 2.Νέο τραγούδι και ήδη κάνει επιτυχία,το ακούμε σε πολλά ραδιόφωνα με τίτλο“«Δεκάλεπτο»πες μας λίγα λόγια;

Το «Δεκάλεπτο» είναι ένα τραγούδι που μου άρεσε από τη πρώτη στιγμή που το άκουσα.Ο στίχος του εξαιρετικού στιχουργού Λευτέρη Χαψιάδη με άγγιξε και πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω δικό μου.Το ένοιωσα δικό μου.Η μουσική φυσικά του Θανάση Ηλιόπουλου με συγκίνησε και με την όλη ενορχήστρωση έγινε πραγματικά ένα υπέροχο τραγούδι που αγαπώ πολύ και ελπίζω να αγαπήσει και ο κόσμος.Αυτό το τραγούδι είναι και η πρώτη μου συνεργασία με τους δύο αυτούς δημιουργούς και με τιμά ιδιαίτερα.Ο Θανάσης Ηλιόπουλος ,με τον οποίο είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια μου εμπιστέυτηκε αυτό το τραγούδι και πίστεψε σε μένα.Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια γιατί περίμενε τη κατάλληλη στιγμή για να μου το δώσει.Χρειάζεται να ωριμάσουν καμιά φορά οι καταστάσεις για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του πολύ γνωστού και αγαπημένου Όμηρου Ευστρατιάδη.


Στέλλα Στυλιανού -Δεκάλεπτο/Stella Stylianou Dekalepto -Official




3.Πως νιώθεις όταν βλέπεις ότι μια δουλειά σου ταξιδεύει και γίνεται αποδεκτή με πολλή αγάπη από τον κόσμο;

 Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις την ανταπόκριση από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.Είναι η μαγεία της μουσικής και της τέχνης.Το μοίρασμα ,η επικοινωνία.Αυτό που ζητά ο κάθε καλλιτέχνης.Να μοιραστεί τη ψυχή και το ταλέντο του.Δεν είναι εύκολο και δεν είναι ούτε τυχαίο.Όλα θέλουν δουλειά για να γίνουν.Πιστεύω πως έχω δρόμο ακόμα πολλύ μπροστά μου.Θέλω να νοιώθω πως το μουσικό μου ταξίδι έχει ακόμα να δώσει και δεν έχει ολοκληρωθεί.Είμαστε ακόμα στην αρχή.

4.Ποια τραγούδια ποια ακούσματα σε συγκινούν;

Με συγκινούν τραγούδια από διάφορα ήδη .Ψάχνω τον καλό στίχο,αυτόν με τον οποίο θα ταυτιστώ ,θα ταξιδέψω.Αγαπώ ιδιαίτερα τις μπαλάντες ,όμως όλα έχουν να κάνουν και με τη χρονική στιγμή που θα ακούσω κάτι,τη διάθεση μου δλδ. Αγαπώ επίσης , ιδιαίτερα, τη παραδοσιακή μας μουσική, από όλες τις περιοχές του ελληνισμού, και θεωρώ πως είναι η πηγή στην οποία μπορείς να βρεις διαμάντια και να τα φέρεις στη σύγχρονη εποχή ,να τα μεταλαμπαδεύσεις στις επόμενες γενιές.Υπάρχει κάτι αγνό στη παραδοσιακή μουσική που με μαγεύει γιαυτό και πολλά από τα δικά μου τραγούδια έχουν παραδοσιακό ύφος.

 5.Τι σε πνίγει στην σημερινή εποχή και τι σας κάνει αισιόδοξη;

Με πνίγει η αδικία.Που κάποιοι έχουν τα πάντα και πολλά παραπάνω και κάποιοι δεν έχουν τίποτα...δεν έχουν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.Με πνίγει που ακόμα δεν σκεφτόμαστε και δεν θέλουμε σαν κοινωνίες να φτιάξουμε ένα κόσμο που θα είναι όλοι ευτυχισμένοι.Που δεν έχουμε μάθει πως να διαχειριζόμαστε όσα μας έχουν δωθεί σε αυτόν το κόσμο που ήρθαμε. Με κάνει αισιόδοξη οτι κάπου υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σαν κι εμένα.Που θέλουν κι αυτοί να δουν την ευτυχία σε όλους και όχι μόνο στη δική τους ζωή.Με κάνει αισιόδοξη που βλέπω γύρω μου να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που εκτιμούν την ομορφιά στη ψυχή,την ομορφιά της μουσικής ,της τέχνης.Που χαίρονται και διασκεδάζουν με τη ψυχή τους. Με κάνει αισιόδοξη ότι σιγά σιγά οι άνθρωποι αρχίζουν να γίνονται πιο αληθινοί και διεκδικούν τα θέλω τους.Έχει μεγάλη σημασία να μην είσαι καταπιεσμένος μέσα σου. Η αλήθεια πονά μας σου δίνει φτερά....λέει ένα τραγούδι μου...

6.Πες μου δυο λόγια για τις συνεργασίες που έχεις κάνει ποιες από αυτές ξεχωρίζεις και γιατί;

 Έχω συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους σε διάφορα θέματα που αφορούν τη καλλιτεχνική μου πορεία. Στη δισκογραφία μου, έχω συνεργαστεί στον προηγούμενο μου δίσκο με τους Λάζαρο Γκέτσιο στιχουργό και Χρήστο Γιώτη συνθέτη οι οποίοι μου έδωσαν 6 τραγούδια.Μια πολύ όμορφη συνεργασία για μένα που άφησε πίσω της όμορφα τραγούδια και όμορφες δημιουργικές αναμνήσεις.Επίσης ο συμπατριώτης μου Κώστας Τρίγγης μου έχει δώσει στίχους του. Σπουδαίος συνεργάτης μου είναι επίσης ο Νίκος Βλάχος μουσικός,συνθέτης,παραγωγός ,ενορχηστρωτής και δημιουργός υπέροχων βίντεο κλιπ. Επίσης η τελευταία μου συνεργασία με τους Λευτέρη Χαψιάδη και Θανάση Ηλιόπουλο είναι πολύ σημαντική και αποτελεί σταθμό για μένα. Σημαντικοί επίσης συνεργάτες μου είναι η εταιρεία μου ANGELS PR που με στηρίζουν και που έχουν βοηθήσει στη προώθηση της δουλειάς μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καλλιτεχνική μου εξέλιξη και ξέρω πως σίγουρα δεν θα μπορέσω να τους πω όλους. Η δασκάλα φωνητικής μου Κατερίνα Μινά ,άνθρωποι στο χώρο των μίντια ,το μουσικό σχήμα Ηχοχρώματα με το οποίο έκανα τα πρώτα μου βήματα,οι συνεργάτες μου σε κάθε δουλειά και σε κάθε μαγαζί που εμφανίστηκα.Όλα έπαιξαν το δικό τους ρόλο για να γίνω αυτή που είμαι και από όλα πήρα κάτι σημαντικό. Τους ευχαριστώ που υπήρξαν στη ζωή και στη καριέρα μου όλους και τον κάθε ενα ξεχωριστά.

 7.Θέλω κλείνοντας, να μου ξεχωρίσεις στη μέχρι τώρα πορεία σου δυο-τρεις στιγμές που ήταν πολύ σημαντικές για σένα;

 H πρώτη σημαντική στιγμή για μένα ήταν όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τη δισκογραφία και επισκέφτηκα για πρώτη φορά ένα μεγάλο στούντιο στη Κύπρο του πολύ καλού μου φίλου Ανδρέα Γεωργαλλή.Η επόμενη σημαντική στιγμή ήταν όταν δήλωσα συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού στο ΡΙΚ1 και συμμετείχα με ένα δικό μου τραγούδι σε μουσική και στίχους.Ήταν η πρώτη φορά που είχα επαφή με τη τηλεόραση και ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για πολλά. Έπειτα ήταν όταν τραγούδησα στα πλαίσια της Κυπριακής Προεδρίας στις Βρυξέλλες.Ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Δεν θα μπορούσα όμως να μην θεωρήσω τη τελευταία συνεργασία μου με τους Λευτέρη Χαψιάδη και Θανάση Ηλιόπουλο ένα σημείο αναφοράς.Θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα και πιστεύω πως το «Δεκάλεπτο» είναι ένα σημαδιακό τραγούδι.



 8.Πες μου πως είναι μια καθημερινή σου μέρα στην όμορφη Κύπρο;

 Απλή όπως όλων των ανθρώπων.Αγαπώ ιδιαίτερα τη φύση και προσπαθώ όσο μπορώ να ξεκλέβω χρόνο και να βρίσκομαι κοντά της.Μου αρέσουν οι βόλτες και το καφεδάκι με φίλους.Μια εκδρομή σε ταβερνούλες εκτός πόλης.Δουλεύω αρκετές ώρες και όταν έχω χρόνο θέλω να τον αφιερώνω σε αγαπημένα πρόσωπα και όμορφες δραστηριότητες .

9.Kαι για το τέλος ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια;


 Επόμενα μακροχρόνια σχέδια δεν υπάρχουν για την ώρα.Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο νέο μου τραγούδι ,να ακουστεί ,να αγαπηθεί .Κυκλοφορεί και το Βίντεο κλιπ σε λίγες μέρες και εύχομαι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση με την οπτικοποίηση του.Σημαντική συνεργασία που δεν θα ήθελα να ξεχάσω είναι αυτή που είχα τη χαρά και τη τιμή να έχω με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ.Το αποτέλεσμα σύντομα κοντά σας!


Official links

 Official Website:http://www.stellastylianousinger.com

Facebook: https://www.facebook.com/stellastylianoumusic

Twitter: https://twitter.com/osrstella

Youtube: https://www.youtube.com/user/osrStella




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου