Ακούστε μας Live

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

“ΤΡΙΠΛΗ POWER-METAL ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SYMMETRIC RECORDS!”
ΤΡΙΠΛΗ POWER-METAL ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SYMMETRIC RECORDS!”

Ύστερα από τις πρόσφατες κυκλοφορίες της νεοσύστατης Symmetric Records του παραγωγού & μουσικού Bob Katsionis που κινούνταν σε δύο εντελώς διαφορετικά μουσικά είδη, το atmospheric prog-metal ‘The Observatory” των Mask Of Prospero και το ελληνόφωνο Alternative-Rock ντεμπούτο από τις “Φωνές Απ’Το Λιμάνι”, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο είδος στο οποίο γνωρίζει καλύτερα και έχει διαπρέψει μέσα από τους Firewind, το melodic Power Metal!

Έτσι λοιπόν έχουμε μία τριπλή ανακοίνωση που αφορά στα:

1)ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ TERRA INCOGNITA και το “The Midnight Lies”, το κομμάτι με τα περισσότερα streams στη σελίδα της μπάντας στο:

Το κομμάτι, που είναι μέρος του concept που εκτυλίσσεται μέσα στο άλμπουμ της μπάντας, διηγείται την ιστορία του Strand Von Zarovich που σκότωσε τον αδερφό του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και…η συνέχεια επί της οθόνης.
Το βίντεο επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο Bob Katsionis, το location είναι κάπου μέσα στα δάση της Αττικής και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ:Οι Terra IncΩgnita θα εμφανιστούν και στο Satu Mare Rock Camp Festival της Ρουμανίας στις 29.06 δίπλα στους Firewind, Jinjer και Majesty!

2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΥ COSTAS VARRAS με εκλεκτούς καλεσμένους τραγουδιστές!

O Costas Varras είναι ένας κιθαρίστας/songwriter που κινείται από το 2004 στην Ελληνική Σκηνή. Tο 2006 μετακόμισε στο Los Angeles για να αποκτήσει εμπειρίες όπου και δούλεψε με αξιόλογους μουσικούς και παραγωγούς όπως ο Chris Tsangarides, έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και φέτος ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του δεύτερου δίσκου με τίτλο “Neon-Classical”.

To album περιέχει 13 συνθέσεις από τις οποίες, οι 7 είναι instrumental και στις υπόλοιπες 6 τραγουδούν σημαντικές φωνές του παγκόσμιου Heavy Metal όπως οι Henning Basse (Firewind, Mayan, ex-Metallium etc), Chity Somapala (ex-Firewind, Power Quest, Avalon), Kevin Goocher (Omen), Billy Vass (Terra Incognita), Joseph Michael (Witherfall), Vaine Bodner (For My Addiction)

Λεπτομέρειες για το άλμπουμ θα ανακοινωθούν σύντομα.

3) WARRIOR PATH θα λέγεται το epic/power project του οποίου ηγείται ο Andreas Sinanoglou και θα συμμετάσχουν οι
Yannis Papadopoulos (Vocals- Beast In Black, ex-Wardrum) και ο Bob Katsionis! (Keyboards/Lead Guitars)


Λεπτομέρειες και για αυτό το άλμπουμ θα ανακοινωθούν σύντομα όπως και η αποκάλυψη του εκπληκτικού χειροποίητου artwork από τον Dimitar Nikolov (Ross The Boss, Wisdoom, Crosswind and more)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου