Ακούστε μας Live





Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ / ΑΛΚΜΑΝ - fonés και chores ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

«Για την υγεία των κοριτσιών μας»

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ώρα: 21.00

Μια συναυλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας
«Γυναίκες στην Ογκολογία»
για τη στήριξη των γυναικών με καρκίνο.


Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά και παρουσιάζει στη σκηνή του Ηρωδείου δύο καινούριες μουσικές δυνάμεις: Την ομάδα «ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, Fonés και Chόres» και την ομάδα «ΑΛΚΜΑΝ».

Η νέα αυτή μουσική παραγωγή του Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από ένα σύνολο άνω των 40  μουσικών, χορωδών και τραγουδιστών, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία».

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, την φροντίδα για την πρόληψη της υγείας των γυναικών, προβάλλοντας την σημασία της ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης αλλά και της δυνατότητας πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Μια παράσταση - πρόταση που φέρνει στο προσκήνιο καινούργιους ήχους, «δεμένους» με τη μαγική μπαγκέτα του Σαββόπουλου.

Δικά του αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα από την Μαρίνα Σάττι και τους ΑΛΚΜΑΝ, αλλά και νέα τραγούδια από το ρεπερτόριο των νέων καλλιτεχνών που «ξεδιάλεξε» ο ίδιος, μπλέκοντας μουσικές σε ένα υποβλητικό υπερθέαμα, που θα μαγνητίσει και θα συναρπάσει όσους τυχερούς βρεθούν εκείνη τη βραδιά στο Ηρώδειο.

Η  καμπάνια πρόληψης τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.    

Θα είμαστε όλοι εκεί «Για την υγεία των κοριτσιών μας».


Τον Μάιο του 2014, έξι γυναίκες Παθολόγοι - Ογκολόγοι μοιράστηκαν το κοινό τους όραμα και δημιούργησαν στην Ελλάδα μια μη κερδοσκοπική επιστημονική ομάδα γυναικών, στο χώρο της Ογκολογίας.

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» (Women 4 Oncology-Hellas), είναι ένα δυναμικό δίκτυο αρωγής, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς, με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο στη χώρα μας. Παράλληλα είναι ένας χώρος διαλόγου, έκφρασης, υποστήριξης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ίδιων των γυναικών ογκολόγων.

Βασικοί στόχοι, η δημιουργία ενός «μόνιμου ταμείου» για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων γυναικών με καρκίνο μέσα από την κάλυψη διαγνωστικών μοριακών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και η δημιουργία μιας κουλτούρας πρόληψης και ενημέρωσης ότι ο καρκίνος είναι μια νόσος όπως όλες οι άλλες η οποία, όταν εντοπιστεί σε πρώιμα στάδια, κατά κανόνα θεραπεύεται.

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία», μαζί με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην πρόληψη και αντιμετώπιση του γυναικείου καρκίνου, καθώς και διαιτολόγους, διατροφολόγους, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές, θα πραγματοποιούν ενημερωτικές δράσεις, δωρεάν εξετάσεις και βιωματικά σεμινάρια σε Δήμους και εμπορικά κέντρα της Αττικής, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου για μία ολόκληρη εβδομάδα.. Η καμπάνια πρόληψης θα κορυφωθεί με την συναυλία στο Ηρώδειο την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων στοwww.w4ohellas.org.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Well art live

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ
Χαρά Ζούμα | chara@zumacom.gr|
Σέμη Ψιλογιάννη | semi@zumacom.gr|


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΕΛΩΔΙΑ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – METEO.GR – POPAGANDA.GR – VICE.GR – DEBOP.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου