Ακούστε μας Live

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

SPINBALL – LEAST CONCERN LIVE AT DECADENCE 18 NOVEMBER 2018!
Οι Spinball και οι Least concern  θα συναντηθούν ξανά για ένα εναλλακτικό live στο Decadance, ένα από τα πιο εναλλακτικά στέκια στην Αθήνα.

 Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018
Doors Open: 21:00  
Live Starts: 21:30

 DECADENCE
Διεύθυνση:  Βουλγαροκτόνου 69
Αθήνα
Τηλ: 697 441 4214
 Είσοδος: 5 €

Οι Spinball είναι μια αθηναϊκή alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ sFable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλπουμ με τίτλο “Shadows" σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.


Βρείτε τους Spinball online, στους παρακάτω συνδέσμους:  Οι Least Concern είναι ένα ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2014. Συνθέτουν μουσική με ανεπιτήδευτο τρόπο βασισμένοι στη θεωρία του no-box, ενώ το στιλ τους εναλλάσσεται από μαλακό σε σκληρό και κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται σαν αυθεντική ενότητα. Ο ήχος τους είναι συχνά παραμορφωμένος, ακολουθώντας στίχους που αναζητούν την καθαρότητα μέσα στην αλλοίωση.
Μέλη: Νάντια Πυθαρά (φωνή), Βασίλης Δρακόπουλος (κιθάρα), Παναγιώτης Ζαφειριάδης (μπάσο), Δημήτρης Γεωργόπουλος (τύμπανα)
Στίχοι: Βασίλης Δρακόπουλος, Νάντια Πυθαρά 


Βρείτε τους Least Concern, στοn παρακάτω σύνδεσμο:

Facebook Event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου