Ακούστε μας Live





Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου Ξένια Ροδοθεάτου - Απόστολος Αρμάγος Μπάτρης Άρης



Τρίτη 4/12

Η Ξένια Ροδοθεάτου και ο Αποστόλης Αρμάγος live στον Αστερίσκο.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου Xenia Rodotheatou και ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος Apostolis Armagos ανεβαίνουν μετά από 3 χρόνια ξανά μαζί στη σκηνή για ένα μοναδικό live στον φιλόξενο χώρο του Αστερίσκου (πρώην Άλικο).
Ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους στη δισκογραφία δημιουργώντας δυο δίσκους (“Το η του ήλιου” και “Απόσχιση”) οι οποίοι απέσπασαν πολύ καλές κριτικές και στη συνέχεια ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές.
Η Ξένια Ροδοθεάτου, η οποία έχει στις αποσκευές της δυο ολόφρεσκες και ανατρεπτικές διασκευές (“Στα ψηλά τα παραθύρια” και “Του Αιγαίου τα blues”) που αγάπησαν τα ελληνικά ραδιόφωνα και ο Αποστόλης Αρμάγος που έχει υπογράψει τη μουσική σε δυο ακόμα δίσκους (“Άγνωστη Πορεία” και “Στην Άλλη Όχθη” με τη φωνή του Νίκου Βενετάκη και της Άννας Λινάρδου αντίστοιχα) μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με πρωτότυπα κομμάτια από τη δισκογραφία τους καθώς και τραγούδια που αγαπάνε πολύ.
Όπως λένε και οι ίδιοι, δεν έχουν σκοπό να συνεχίσουν να εμφανίζονται μαζί οπότε είναι ευκαιρία να τους δείτε ολοζώντανους την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου. Μαζί τους ο εκλεκτός τους συνεργάτης στην λύρα, Άνδρέας Αρβανίτης.


Τρίτη 4/12, 21:30
Eίσοδος 4€



ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ
(ex-Άλικο)
Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή
Kρατήσεις: 215 215 9799
www.facebook.com/asteriskos1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου