Ακούστε μας Live





Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Νίκος Βολάκος «Κορδέλα στα μαλλιά»



Νίκος Βολάκος
«Κορδέλα στα μαλλιά»
  
Μουσική:
Ζωή Τηγανούρια/Νίκος Βολάκος 

Στίχοι:
Νίκος Βολάκος

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βολάκου με συνεργασία έκπληξη..!
Ο τραγουδοποιός Νίκος Βολάκος μαζί με την μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια, υπογράφουν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κορδέλα στα μαλλιά» σε στίχους του Νίκου, ως πρώτο καρπό της συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών!

Η «Κορδέλα στα μαλλιά» είναι ένα εύθυμο και ανεβαστικό τραγούδι, που από το πρώτο δευτερόλεπτο σε ξεσηκώνει να χορέψεις. Με βαλκανικά στοιχεία και swing διάθεση, τα χάλκινα και ο χαρακτηριστικός ήχος της βιρτουόζου του ακορντεόν, απογειώνουν στην κυριολεξία το κομμάτι και μας παρασύρουν σε στιγμές εφηβικής νοσταλγίας.

Ακούστε το εδώ

Νίκος Βολάκος Mini Bio:


Ο Νίκος ξεκίνησε σε μικρή ηλικία κλασική κιθάρα και πιάνο.
Ως φοιτητής έπαιζε σε πολλά σχήματα, κάτι που συνέχισε κι αργότερα στον ελεύθερο χρόνο από την βασική του δραστηριότητα, αυτή του Πολιτικού Μηχανικού.
Από το 2012 εμφανίζεται σε ανοικτά θέατρα και μεγάλες μουσικές σκηνές, και συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς και συνθέτες.
Από το 2015 γράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του, κινούμενος σε διάφορα είδη μουσικής, από το ροκ στο λαϊκό, κι από το συμβατικό στο ιδιαίτερο, αναζητώντας τον προσωπικό του χαρακτήρα. 
Το 2018 συνεργάζεται με την καταξιωμένη μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου