Ακούστε μας Live

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Κι Εσείς Για Τον Γιατρό; - Μια Θεατρική παράσταση που θα σας δροσίσει! - Εισοδος ΕλεύθερηΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • «Κι Εσείς Για Τον Γιατρό;»
  • Στην αίθουσα του Δ. Αιγάλεω ΄΄ Γιάννης Ρίτσος’’
  • Του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Λιούνη
  • 13 Ιουλίου και 14 Ιουλίου 2019 στις 19:30.
  • Σκηνοθεσία και διασκευή: Θεοχάρης Βρεττός.
  • Συμμετέχουν: Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Βρεττός Θεοχάρης, Όλγα Βρεττού, Ιωάννα Ρόμπα, Ζαφέιρης Ζαχαρίου
  • Διάρκεια γέλιου: Μία ώρα και είκοσι λεπτά ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!
  • Είσοδος Ελεύθερη

Μια σύγχρονη κωμωδία γεμάτη αστείες και ευρηματικές ατάκες που υπόσχεται αβίαστο γέλιο.
Ο συγγραφέας, με «όπλο» το χιούμορ, καταφέρνει να θίξει διάφορες πτυχές της σημερινής μας κοινωνίας και με τον αριστοτεχνικά γραμμένο επίλογο του έργου, μας γεμίζει πλούσια συναισθήματα.Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε , ένας άνεργος νέος βρίσκει δουλειά λογιστή σε μία ψυχιατρική κλινική.
Πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσει τον γιατρό σύντομα, για να υπογράψει την πρόσληψή του.
Πως θα καταφέρει να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας ώστε να τον συναντήσει πρώτος μιας και δεν έχει ραντεβού;
Πως θα αντιμετωπίσει την ιδιάζουσας περίπτωσης γραμματέα, καθώς και τους τρεις ασθενείς του γιατρού, μία ηθοποιό τραγωδίας, μία νευρική δασκάλα και έναν κύριο που θέλει να ξαναπαντρευτεί; Θα τα καταφέρει;Οι απαντήσεις στη σκηνή της αίθουσας του Δ. Αιγάλεω ΄΄ Γιάννης Ρίτσος’’.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες
Ο Καλλιτεχνικός Πνευματικός Σύλλογος Αιγάλεω, το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη με χαρά σας ανακοινώνουμε το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης «Κι Εσείς Για Τον Γιατρό;» του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Λιούνη στην αίθουσα του Δ. Αιγάλεω ΄΄ Γιάννης Ρίτσος’’ στις 13 Ιουλίου ( ΠΡΕΜΙΕΡΑ ) και 14 Ιουλίου 2019 στις 19:30.

Ένα ιδιαίτερο έργο, ανατρεπτικό, αστείο, κοινωνικό, που θίγει κάποια σημαντικά και ευαίσθητα θέματα που ο καθένας μας μπορεί να τα έχει βιώσει σε ένα βαθμό και για αυτό το λόγο το κάνει τόσο ξεχωριστό.

Με ενθαρρυντικά σχόλια από ανθρώπους που είχαμε την χαρά να τους φιλοξενήσουμε στις πρόβες μας και να μοιραστούν την γνώμη τους μαζί μας και τα σχόλια τους.
Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο μας που οι υπεύθυνοι του Δήμου Αιγάλεω μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς τον χώρο τους και μας παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια σε ότι τους ζητήσουμε για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την παράσταση μας.
Μας βοήθησαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και μας παραχώρησαν τον χώρο τους στον οποίο έχουν ανεβεί σημαντικά έργα να κάνουμε και εμείς την παράσταση μας. Και λίγα λόγια για το έργο μας…
Μια ιδιαίτερη παράσταση. «Κι Εσείς Για Τον Γιατρό?» του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Λιούνη που μας παραχώρησε το έργο του χωρίς κανένα κέρδος για τον ίδιο και μας έδειξε την εμπιστοσύνη του.
Μια κωμωδία καταστάσεων, με έξυπνες ατάκες, ανατροπές, κοινωνικά μηνύματα και προβληματισμούς.
Η ιστορία του Βασίλη, ενός άνεργου νέου που θέλει να πιάσει δουλειά σαν λογιστής σε μια ψυχιατρική κλινική και περιμένει τον γιατρό της κλινικής να υπογράψει την πρόσληψη του ώστε να μην χάσει το σπίτι του.
Περιμένοντας τον γιατρό ο Βασίλης γνωρίζει την Μερόπη που είναι γραμματέας του γιατρού και ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Βασίλη όπως και κάθε άντρα που γνωρίζει στη ζωή της, προσπαθώντας να τον αποπλανήσει με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Θα γνωρίσουμε την κυρία Ελισάβετ, μία τρόφιμο της κλινικής, μια παλαιά ηθοποιό αρχαίου δράματος που περιμένει και αυτή με τη σειρά της να δει τον γιατρό. Επίσης είναι η κυρία Θεώνη, μια δασκάλα δημοτικού σχολείου με πάρα πολλά νεύρα που μισεί τα παιδιά και ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει είναι να της γράψει περισσότερα φάρμακα ο γιατρός από αυτά που ήδη παίρνει και που έχουν ήδη παρενέργειες.

Τέλος θα γνωρίσουμε και τον κύριο Μιχάλη, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά τον γιατρό ύστερα από προτροπή της γυναίκας του, επειδή θέλει να παντρευτεί την αγελάδα του… Η συνέχεια επί σκηνής…

Την σκηνοθεσία του έργου και την διασκευή την έχει αναλάβει ο Θεοχάρης Βρεττός. Τους ρόλους ενσαρκώνουν, η Χριστίνα Θεοδωροπούλου στο ρόλο της γραμματέως Μερόπης, ο Βρεττός Θεοχάρης στον ρόλο του λογιστή Βασίλη, η Όλγα Βρεττού στο ρόλο της ηθοποιού αρχαίου δράματος Ελισάβετ, η Ιωάννα Ρόμπα στο ρόλο της νευρικής δασκάλας Θεώνης και ο Ζαφέιρης Ζαχαρίου στο ρόλο του κυρίου Μιχάλη που θέλει να παντρευτεί την αγελάδα του.

Την σκηνογραφία, βεστιάριο έχουν αναλάβει οι ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ καθώς επίσης τον φωτισμό και τον ήχο.
Την μακέτα – ιδέα της αφίσας και την μετατροπή της μορφής των ηθοποιών σε comics και την μουσική επιμέλεια της παράστασης ανέλαβε ο Θεοχάρης Βρεττός.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς που μας ενίσχυσαν οικονομικά για να μπορέσουμε να προωθήσουμε το έργο μας και να το διαφημίσουμε.
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δείχνετε εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουμε να σας δούμε όλους από κοντά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου