Ακούστε μας Live

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Με πολλά χαμόγελα, ο Πανελλήνιος σύλλογος για το παιδί - Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ - υποδέχθηκε τις γιορτές
Στo Αρχελάου θέατρο Θρακομακεδόνων  και με την εκδήλωση "Ένα γέλιο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα" ο Πανελλήνιος σύλλογος για το παιδί, Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ www.palmosneaszois.org.gr, μαζί με παιδιά και γονείς, προϋπάντησε τις γιορτές που έρχονται με αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Ήταν μια εκδήλωση του Συλλόγου, υπό την αιγίδα της UNESCO, που διασκέδασε δωρεάν τα παιδιά και τους γονείς που προσήλθαν με τον stand up comedian Κώστα Γόνη, την Μάγδα Στεφανίδου και τη θεατρική ομάδα ΘεοιΝάμαΚ.
Σε μια 2ωρη δωρεάν για τα παιδιά εκδήλωση στις 8 Δεκεμβρίου 2019 παρακολουθήσαμε  Stand up comedy από τον  Κώστα Γόνη, που προσφέρει αφιλοκερδώς το γέλιο και τη χαρά σε φιλανθρωπικές παραστάσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Στη συνέχεια η Μάγδα Στεφανίδου,  η οποία ήρθε από την Θεσσαλονίκη αφιλοκερδώς επίσης, τραγούδησε για το κοινό 3 όμορφα τραγούδια.

Τέλος οι ηθοποιοί Θεοχάρης Βρεττός - Όλγα Βρεττού - Χριστίνα Θεοδωροπούλου - Ζαφείρης Ζαχάριου - Ιωάννα Ρόμπα - Ειρήνη Νταγκουλη παρουσίασαν την ανατρεπτική θεατρική κωμωδία του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Λιούνη, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού κ. Θεοχάρη Βρεττού,  «Κι Εσείς Για Τον Γιατρό 

Η όλη παράσταση ήταν εκπληκτική και οι συντελεστές συνεπήραν με την ερμηνεία τους το κοινό και εισέπραξαν χειροκροτήματα και θαυμασμό.

Όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύθηκαν από την  UNESCO και ο Πανελλήνιος σύλλογος για το παιδί, Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ, τους ευχαριστεί δημόσια για την αφιλοκερδή τους προσφορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Σιδηρόπουλο ο οποίος παραχώρησε δωρεάν το Αρχελάου θέατρο   Θρακομακεδόνων  Αρχελάου & Σολωμού 2, στους Θρακομακεδόνες για τις ανάγκες της εκδήλωσης και διέθεσε όλο τον εξοπλισμό καθώς και τον πολύτιμο χρόνο του.

Για τον Πανελλήνιο σύλλογο για το παιδί Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ 

Ο πρόεδρος
Ανδρέας Η. Τασόπουλος

Photo gallery

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου