Ακούστε μας Live





Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η δημιουργία για εμάς δεν σταματάει ποτέ! - Οι Musing Therapy στο Nlp Radio




Musing Therapy μας καλωσορίζετε στο σήμερα, σας καλωσορίζουμε και εμείς! Ποια είναι τα πρώτα σας συναισθήματα λίγο μετά τη νέα σας κυκλοφορία;

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Όπως κάθε νέα κυκλοφορία είναι σαν να καλωσορίζεις ένα νέο παιδί στην οικογένεια, και είμαστε πολύ περήφανοι για τα συγκεκριμένα γεννητούρια!



Θα θέλαμε λίγα λόγια για τη δημιουργία του νέου άλμπουμ. Ποιο ήταν το κίνητρο για να φτάσετε σε αυτή τη νέα δουλειά και που διαφοροποιείται σε σχέση με τις 2 προηγούμενες;

Η δημιουργία για εμάς δεν σταματάει ποτέ, όπως και στους προηγούμενους δίσκους μαζέψαμε υλικό, επιλέξαμε και καταλήξαμε στα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στον δίσκο. Πιστεύουμε πως είναι η πιο ώριμη δουλειά μας όσο από την πλευρά των στίχων αλλά και από μουσική εξέλιξη. Ο τρόπος έκφρασης είναι λιγότερο «σκληρός» και περισσότερο καυστικός σε σχέση με παλιά..Δεν είναι τυχαίο το ότι μας πήρε πάνω από ένα χρόνο να φτιάξουμε αυτό το αποτέλεσμα!



Ποιο είναι το feedback που έχετε εισπράξει ως τώρα; Είστε ευχαριστημένοι;

Η Ελληνόφωνη Rock-Pop σκηνή, πάντα είχε τις δυσκολίες της να σταθεί σε ραδιόφωνα τα τελευταία 10 χρόνια, ίσως και περισσότερο. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί δεν υπάρχουν μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που να υποστηρίζουν αυτό το είδος, με αποτέλεσμα πολλά τραγούδια να στηρίζονται μόνο από μικρομεσαίους σταθμούς και έτσι να φτάνουν τα τραγούδια σε λίγα αυτιά.. Η ανταπόκριση από ανθρώπους που έχουν μελετήσει και παλαιότερες δουλειές μας είναι πολύ θετική!




Η προσπάθεια προώθησης έχει ήδη ξεκινήσει. Στο συναυλιακό τομέα τι να περιμένουμε; Υπάρχουν σχέδια;

Λόγω της παραγωγής και προώθησης του δίσκου, αναγκαστήκαμε να αφήσουμε πίσω το κομμάτι των live εμφανίσεων.. Αυτό είναι κάτι στο οποίο έχουμε ρίξει όλο το βάρος τον τελευταίο μήνα. Από τέλη Γενάρη θα είμαστε έτοιμοι, με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, και παρέα με μία πασίγνωστη ερμηνεύτρια της Pop σκηνής θα κάνουμε εμφανίσεις αρχικά στην Αθήνα και αργότερα επαρχία.



 Έχετε ήδη εδώ και λίγο καιρό ανεβασμένο και ένα βίντεο κλιπ για το κομμάτι “Δεν Αρκεί”.
Υπάρχει πλάνο και για κάποιο ακόμα βίντεο;

Για την ώρα δεν το έχουμε θέσει ως προτεραιότητα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την ανταπόκριση του κοινού..αν δούμε πως ένα τραγούδι προσεγγίζει κόσμο πέρα από το αναμενόμενο μπορεί να αλλάξουνε τα σχέδια...Είμαστε ακόμα στην αρχή και ο δίσκος έχει 8 τραγούδια.




Παρατηρούμε πλειάδα καλλιτεχνών με όχημα και αφορμή το ίντερνετ και ταsocialmediaνα οπτικοποιούν ακόμα και ολόκληρα άλμπουμ.  Πόσο σημαντικό θεωρείτε στη σημερινή εποχή το ντύσιμο της μουσικής με εικόνα;

Η εικόνα και ο ήχος δημιουργούν ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αναμφισβήτητα, και σίγουρα δημιουργεί πλεονέκτημα αυτός ο συνδυασμός. Βέβαια κάτι τέτοιο κοστίζει και δεν έχουν τη δυνατότητα όλοι οι καλλιτέχνες να το υποστηρίξουν. 



Σαν συγκρότημα κινείστε στον ευρύτερο pop/rockήχο με ελληνικό στίχο. Άρα εν δυνάμει θα μπορούσατε να ερμηνεύσετε τα κομμάτια σας και στην αγγλική γλώσσα. Είναι κάτι που σας έχει απασχολήσει ή προτιμάτε την αμεσότητα της μητρικής σας γλώσσας;

Η αλήθεια είναι πως ο Αγγλικός στίχος είναι κάτι το οποίο το σκεφτόμαστε αλλά μόνο σε επίπεδο live εμφανίσεων, το σχήμα έχει αφήσει την σφραγίδα του στον Ελληνικό στίχο, και εφόσον μας βγαίνει με μεγαλύτερη άνεση θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έτσι, εξελίσσοντας το κάθε φορά!



Η μουσική σας είναι πότε ξεσηκωτική και πότε σε χαμηλότερες εντάσεις ακόμα και με μελαγχολική χροιά. Ενώ ο στίχος σας είναι συχνά καυστικός. Τι είναι αυτό που θα θέλατε περισσότερο να εισπράξει σαν συναίσθημα το κοινό κάθε φορά που ακούει τη μουσική σας;

Κάθε τραγούδι έχει μια διαφορετική ιστορία να πει και έναν μοναδικό τρόπο να την «ντύσει». Δεν είμαστε σχήμα που πατάει μονόπλευρα, η διάθεσή μας αλλάζει, όπως συμβαίνει και με όλους τους ανθρώπους. Αυτές τις στιγμές απλά τις αποτυπώνουμε σε ένα χαρτί και τις ντύνουμε με τα ρούχα που πιστεύουμε πως θα τις κολακέψουν..Έτσι δημιουργείτε ένα τραγούδι.. Ότι συναίσθημα και να προκαλέσει ένα τραγούδι μας είναι θετικό..Μόνο η αδιαφορία θα μας στεναχωρούσε.. Πιστεύω πως γενικά είμαστε αρκετά νοσταλγικοί αλλά το περνάμε με δυναμισμό κατά βάση.



Πως φαντάζεστε τους εαυτούς σας σαν μουσικούς και σαν προσωπικότητες σε 20 χρόνια από σήμερα;

Να παίζουμε ακόμα με το ίδιο πάθος, και να ζούμε με πάθος όπως και τώρα, για να μπορούμε να γράφουμε με την ίδια ειλικρίνεια που γράφουμε και σήμερα!



Musing Therapy σας ευχαριστούμε! Κλείστε αυτή τη συνέντευξη με ένα μήνυμα για τους φίλους της μπάντας και μια ευχή για το νέο έτος!

Σας ευχαριστούμε για την συνέντευξη ! Θέλουμε να ευχηθούμε αρχικά ο νέος χρόνος να είναι έστω λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο, να μην πεινάει κόσμος, να έχουν όλοι μια στέγη κάτω από το κεφάλι τους, και ο κάθε άνθρωπος να φτάνει κάθε μέρα όλο πιο κοντά στον εαυτό του...





ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ – BINΤΕΟ

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ – OFFICIAL VIDEO CLIP




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου