Ακούστε μας Live

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

«Με πάς θέατρο;» Μια δράση αλληλεγγύης από το Εθνικό Θέατρο
Μια πολύ αξιολογη πρωτοβουλία από το Εθνικό Θέατρο δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να παρακολουθήσουν παραστάσεις του.

Το πρόγραμμα «Με πας Θέατρο;» απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν να στηρίξουν διάφορους φορείς που μεριμνούν για παιδιά από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Πως μπορείτε να προσφέρετε;

Αγοράζοντας εισιτήρια με ένα μικρό αντίτιμο (7 ευρώ) οποιος επιθυμεί προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να παρακολούθησαν τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Χάρη στην ευγενική προσφορά ιδιωτών, μέχρι σήμερα 195 παιδιά από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες παρακολούθησαν τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, ήρθαν σε επαφή με την τέχνη και τη μεταμορφωτική της δύναμη και απόλαυσαν ένα δώρο πολιτισμού. Αυτή την περίοδο 7 ακόμη φορείς με 308 παιδιά έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αναμένουν να τους δοθεί η δυνατότητα να βιώσουν τη θεατρική εμπειρία.
Το Εθνικό Θέατρο ανανεώνει την πρόσκληση ευαισθητοποίησης προς όλους όσοι επιθυμούν να τους προσφέρουν αυτό το δώρο.
Αν λοιπόν είστε ιδιώτης και επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια για μια ομάδα παιδιών, καλέστε στο 210 – 7001469 (εσωτ. 317), ενημερωθείτε για τη λίστα αιτημάτων και επιλέξτε εκείνο στο οποίο θέλετε να ανταποκριθείτε.
Μεταξύ των δομών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να μπουν στο προγραμμα είναι οι εξής:
  • ΚΕΘΕΑ (20 άτομα)
  • Αργεντείος Παιδική Στέγη (51 παιδιά)
  • 7ο δημοτικό σχολείο Νέας Ζωής Ασπροπύργου (40 παιδιά)
  • 31ο και 106ο νηπιαγωγείο Αθηνών (50 παιδιά)
  • Γιατροί του Κόσμου (13 παιδιά)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου