Ακούστε μας Live

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσίαση "Το πείραμα των Ελλήνων μαθητών που πήγε στο διάστημα"


Ο Όμιλος Διαστημικής S.P.A.C.E. του Ζαννείου Πειραματικού Λυκείου, είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 18:30 και 20:00. Τέσσερα από τα μέλη του Ομίλου μαζί με τον Υπεύθυνο Καθηγητή τους Δρα Σωτήριο Τσαντίλα, (Μαθηματικό - Αστροφυσικό), θα μοιραστούν με το κοινό την σπουδαία εμπειρία που απέκτησαν βλέποντας το πείραμα που δημιούργησαν να εκτοξεύεται στο διάστημα, να πραγματοποιείται με επιτυχία και να επιστρέφει στην Γη.

Μας περιμένουν να συναντήσουμε από κοντά τους μαθητές/τριες και τον καθηγητή τους, να συζητήσουμε για το πείραμά τους με τίτλο "Μέτρηση της μάζας σε συνθήκες μικροβαρύτητας" και να εμπνευστούμε από αυτούς. Μετά την παρουσίαση του πειράματος θα ακολουθήσει η προβολή της πλανηταριακής παράστασης "Το μέλλον στο Διάστημα". 


Ίδρυμα Ευγενίδου
Διεύθυνση
Λεωφόρος Συγγρού 387
Περιοχή
Π. Φάληρο
Τηλέφωνο
2109469600

24 Φεβρουαρίου 2020 - 24 Φεβρουαρίου 2020

Εισιτήρια

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, απαραίτητα είναι όμως τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιείται από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 δελτία εισόδου. Θα διατεθούν συνολικά 200 δελτία εισόδου για κάθε παρουσίαση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου