Ακούστε μας Live





Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ




Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο: «Ο Μεγάλος Μαθητής Και Ο Μικρός Δάσκαλος».

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες δύο ποιητικές συλλογές του, «Σάλια, μισόλογα και τρύπιοι στίχοι» και «Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;» ώσπου ο Γιάννης Αγγελάκας να κυκλοφορήσει, στα τέλη του ’19, το τρίτο του βιβλίο από τις «εκδόσεις Καστανιώτη».

Το νέο του βιβλίο απέχει από το ποιητικό ύφος των προηγούμενων συλλογών, ωστόσο διατηρεί την οξυδέρκεια και την καυστικότητα, που χαρακτηρίζει τη γραφή του Αγγελάκα. «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος» έχει τη μορφή διαλόγου ανάμεσα στους δύο ήρωες, οι οποίοι κουβεντιάζουν θίγοντας σημαντικότατα ερωτήματα και υπαρξιακούς προβληματισμούς με διάθεση ελαφρότητας και αυτοσαρκασμού.

Την Τετάρτη 29/1 ο Γιάννης Αγγελάκας θα βρεθεί στον πολυχώρο «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ X Booze» παρέα με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο, όπου θα διαβάσει αποσπάσματα και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του,

ενώ την Παρασκευή 31/1 μαζί με τον μουσικό Νίκο Γιούσεφ θα βρεθούν στο φιλόξενο χώρο του μπαρ «Βραζιλιάνα», για να διαβάσουν αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί σας για θέματα σχετικά με τα βιβλία, τη μουσική, την ποίηση και τη λογοτεχνία.

Ώρα διεξαγωγής: 29/1 στις 7:30μ.μ.- 9:30μ.μ. και 31/1 στις 6:30μ.μ.- 9:30μ.μ.


Είσοδος ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου