Ακούστε μας Live

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

"Για εμάς το ροζ εκπροσωπεί την παιδική αθωότητα που λείπει από όλους μας στις μέρες μας" Ο Γιάννης Αδάμος από τις Ροζ Πένες μιλάει στο Nlp RadioΓιάννη σε καλωσορίζουμε. Κατ’ αρχή πες μας πόσα χρόνια ασχολείσαι με την μουσική;
Καλώς σας βρίσκω!  Με την μουσική ασχολούμαι περίπου 20 χρόνια.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; Δηλαδή απ’ την πρώτη στιγμή κατάλαβες ότι η μουσική ήταν ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστείς;
Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας απ’ την πρώτη ματιά άλλα ήταν ό μόνος τρόπος έκφρασης για εμένα που ακόμα και σήμερα είναι για να δείξω αυτά που έχω μέσα μου και έτσι εξελίχθηκε σε έρωτας.

Το περιβάλλον σου σε βοήθησε στα πρώτα σου  βήματα;
Ναι με βοήθησε αρκετά μπορώ να πω και ακόμη με στηρίζει σε ότι κ αν κάνω πάνω στην μουσική.

Πως ένιωσες όταν τελείωσες το πρώτο σου τραγούδι;
Στο πρώτο μου τραγούδι ένοιωσα ικανοποίηση και ολοκλήρωση θα έλεγα , έβλεπα όλα αυτά που ένοιωθα μέσα μου και δεν μπορούσα να τα πω με απλές λέξεις να γεννιούνται στην μουσική.

Πότε έκανες την πρώτη σου δισκογραφική δουλειά;
Η πρώτη μου επίσημη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2017 από τον κ.Μ.Καρατζά με τίτλο Αψινθος.Πότε και πως ξεκίνησε η πορεία του σχήματος Ροζ Πένες;
Σαν ροζ  πένες  ξεκίνησα με δύο φίλους να παίζουμε ρεμπέτικα τραγούδια σε μαγαζιά  της πόλης  και στην συνέχεια αρχίσαμε να λέμε και δικά μου τραγούδια περίπου το 2009.

Γιατί Ροζ Πένες;
Το όνομα στο σχήμα ήρθε λίγο τυχαία καθώς ψάχναμε για όνομα και στην συνέχεια μας άρεσε και το κρατήσαμε. Για εμάς το ροζ εκπροσωπεί την παιδική αθωότητα  που λείπει από όλους μας στις μέρες μας.

Ποιοι είναι οι κυριότεροι δισκογραφικοί σταθμοί στην πορεία σας από τότε;
Πιστεύω είναι ο πρώτος μας δίσκος με την συμμετοχή του Γιώργου Μιχαήλ και όπως όλα δείχνουν και ο νέος δίσκος που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η παρουσία σας επάνω στη σκηνή;
Το live για εμάς είναι η αναπνοή μας είναι η επικοινωνία με τον κόσμο που μας ελευθερώνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε  όποτε δεν μπορούμε χωρίς να κάνουμε live εμφανίσεις διότι μας λυπεί συνεχώς αυτή η επικοινωνία.Έχετε την ανάγκη να ευχαριστήσετε κάποιον ή κάποιους που σας βοήθησαν να φτάσετε στο σημείο που είστε τώρα;
Ναι δύο ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς από την πρώτη στιγμή της δισκογραφίας μας. Είναι ο Φώτης Κακαβέλης και ο Μίλτος Καρατζάς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη αυτή την στήριξη.

Αυτό τον καιρό τι ετοιμάζετε;
Ετοιμάζουμε τον νέο μας δίσκο με τίτλο ΚΟΣΜΕ ΓΛΕΝΤΑ! Και κάποιες live εμφανίσεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ο επίλογος δικός σας.
Εμείς ευχαριστούμε και ελπίζουμε να ανταμώσουμε σε κάποια live μας εμφάνιση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου