Ακούστε μας Live

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

COSTAS VARRAS feat. MARK BOALS – νέο single “Rock You Hard”….κυκλοφορεί 3 Δεκεμβρίου 2020

 COSTAS VARRAS  feat. MARK BOALS – Rock You Hard

νέο single κυκλοφορεί 3 Δεκεμβρίου 2020 από την LION MUSIC.

 

Αγοράστε το CD στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.lionmusic.com

Δείτε το  official lyric video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=rJlN2NuuMcg


Ο Costas Varras  είναι κιθαρίστας, συνθέτης/στιχουργός και αρχηγός συγκροτήματος. Το στυλ της μουσικής του είναι ένα μίγμα Μέταλ και Κλασσικής μουσικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρική κιθάρα στην ηλικία των 12 χρονών και στα 13 του ξεκίνησε να κάνει μαθήματα σε Ωδείο. Έχει ξοδέψει 12 χρόνια σε σπουδές για την μουσική και το 2008 αποφοίτησε από το Musicians Institute στο Hollywood της California. Ξεκίνησε να παίζει συναυλίες με το συγκρότημα του “PERPETUAL” στην Αθήνα το 2001 και το 2006 μετακόμισε στο Los Angeles για να χτίσει την καριέρα του στην μουσική. Το 2001 κυκλοφόρησε το Demo “Perpetual”. To 2004 κυκλοφόρησε ο σόλο δίσκος του “Overlords Perpetual” από την Sonic Age Records. Το 2009 ο Costas ταξίδεψε στην Αγγλία για να ηχογραφήσει ακόμη έναν δίσκο με τον παραγωγό θρύλο Chris Tsangarides. Αυτός ο δίσκος όμως δεν κυκλοφόρησε. Χρόνια αργότερα το 2015 ο Costas Varras συνεργάστηκε με τον παλιό του φίλο Bob Katsionis πάνω σε νέα μουσική και το 2018 η Symmetric Records τελικά κυκλοφόρησε τον δεύτερο σόλο δίσκο του Costa “Neon-Classical”. Αυτό τον καιρό ο Costas Varras δουλεύει πάνω στον τρίτο δίσκο του και η Φιλανδική Δισκογραφική εταιρεία Lion Music πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2020 το καινούργιο single του Costa “Rock You Hard” σε συνεργασία με τον βετεράνο Αμερικανό τραγουδιστή Mark Boals στα φωνητικά!!

Το κομμάτι “Rock You Hard” είναι το καινούργιο Single του Costa σε συνεργασία με τον Mark Boals(ex Yngwie MalmsteenRing Of Fireex Uli Jon Roth κτλ.). Ο κιθαρίστας Costas Varras  έγραψε την μουσική τους στίχους και ανέλαβε και την παραγωγή για αυτό το κομμάτι. Η ηχογράφηση για αυτό το κομμάτι έγινε τον Αύγουστο του 2020 στα LP studios του τεχνικού ήχου Leonidas Petropoulos.Ο Leonidas επίσης έπαιξε μπάσο και πλήκτρα σε αυτό το κομμάτι. Τέλος στα Drums ήταν ο guest εμφανιζόμενος  Fotis Benardo.

Το “Rock You Hard” μπορεί να χαρακτηριστεί έως μια μίξη Αμερικανικού Heavy Metal με ένα Ευρωπαϊκό καθαριστικό  ιντερλούδιο στην μέση του κομματιού. Ο Costas είχε την ιδέα για αυτό το κομμάτι το 2007 όταν ήταν σε ένα αεροδρόμιο της Γερμανίας όπου εκεί έγραψε και τους στίχους για το κομμάτι. Ο Costas είχε την ιδέα για αυτό το κομμάτι το 2007 όταν ήταν σε ένα αεροδρόμιο της Γερμανίας όπου εκεί έγραψε και τους στίχους. Το έγραψε για έναν φίλο του από το Λος Αντζελες ο οποίος ήθελε να γίνει Rock Star αλλά η κοπέλα του δεν τον υποστήριζε στο όνειρο του δημιουργώντας του προβλήματα. Ο Costas αφιερώνει αυτό το κομμάτι σε όλους όσους θέλουν να γίνουν Rock Stars αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα από  τις γυναίκες τους. Ο Costas αγαπάει αυτό το κομμάτι και του φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από τα πρώτα  χρόνια της ζωής του στο Los Angeles!  

Ακολουθήστε τον καλλιτέχνη:

www.costasvarras.com

www.facebook.com/costasvarras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου