Ακούστε μας Live





Τρίτη 20 Απριλίου 2021

VANENO – single “Nightrider” από το EP “Struggle Through Absurdity”

 



 

VANENO - “Nightrider” Official Video

(Δείτε το εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=2uVDlO7ETkg

 

 

Οι VANENO είναι το αποτέλεσμα ενός ταξιδιού που ξεκίνησε το 2017 με χαμηλούς τόνους από τρεις φίλους που ήθελαν να τζαμάρουν παρέα. Οι Miguel Nunes (τύμπανα), Eduardo Cunha (κιθάρα) και António Tavares (κιθάρα).  Αργότερα ο  Pedro Fernandes (μπάσο) μπήκε στο συγκρότημα. ΤΟ Φθινόπωρο του 2019, η σύνθεση των 5 μελών  της μπάντας έκλεισε με την άφιξη του Alexandre Fernandes για να αναλάβει τα φωνητικά καθήκοντα.

 

Το "Struggle Through Absurdity" σηματοδοτεί το ντεμπούτο EP για το πορτογαλικό συγκρότημα. Η ηχητική ταυτότητα αποτελείται από ισχυρές επιρροές sludge, αναμεμιγμένες με στοιχεία που θυμίζουν stoner και ακόμη και μερικά σημεία με doom and death αναφορές.


Η παραγωγή , η ηχογράφησηη μίξη και το mastering του "Struggle Through Absurdity" έγινε από τον Pedro Mau (Kneel, Wells Valley) στο SinWav Audio και κυκλοφόρησε στις 27 Νοεμβρίου 2020 μέσω της Raging Planet.


Στο EP "Struggle Through Absurdity", συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Nightrider” για το οποίο κυκλοφόρησε και το official video του.



 

 

Official links

Facebook: https://www.facebook.com/VanenoBand

Instagram: https://www.instagram.com/vaneno_band/

Bandcamp: https://vaneno.bandcamp.com

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC91f4NQHOgG0iEnqQNzlpFA

EP - Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=r1YaY0f8gik

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4TiVk3NP0UEAILtrHbdP4Z?si=JVWwJLO-Qnexw6xiyNUrdA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου