Ακούστε μας Live





Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

BLACK REUSS – single “Hole” από το άλμπουμ “Journey”




HOLE – VIDEO 

(Δείτε το βίντεο εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=LikkVoHipF8 

 

Οι Black Reuss καταγράφουν την πορεία της ζωής ενός ανθρώπου περιγράφοντας μέσα από τη μουσική τις αλλαγές και τα διαφορετικά κεφάλαια που αυτός ο άνθρωπος βίωσε. Η ζωή είναι σαν το ποτάμι, κινείται αδιάκοπα, κυρίως με κατεύθυνση προς τα κάτω. Το όνομα του σχήματος προέρχεται από τον ποταμό Reuss, έναν ελβετικό ποταμό που βρίσκεται στον ορεινό όγκο Gotthard που υψώνεται στο μέσον της Ελβετίας, όπου έζησε ο ίδιος ο Black Reuss κατά το γράψιμο του Metamorphosis. 

Το Metamorphosis ήταν το πρώτο κεφάλαιο του ταξιδιού αυτού, και κυκλοφόρησε στις 4 Ιουνίου 2021 από την εταιρεία των ίδιων των Black Reuss. 

Το ταξίδι «Journey» αφορά στο να παραδίνεται κανείς στις εσωτερικές του επιθυμίες και να ελέγχεται όλο και λιγότερο από τα υλικά ή από αρνητικά πράγματα. Περνώντας από διαφορετικά στάδια κανείς προοδεύει, αλλά και οπισθοδρομεί. Μερικές φορές ο Black Reuss βιώνει την ευδαιμονία, τα συναισθήματα και την εσωτερική γαλήνη. Αλλά συνειδητοποιεί επίσης και ότι πάντα υπάρχουν εμπόδια στο ταξίδι του… Θα καταφέρει άραγε να βρει την ελευθερία του; 

«Το να πέσεις γίνεται πιο εύκολο και δεν πονά το ίδιο» 

Το «Journey» κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου 2022 

 

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το single «Hole».

Official links 

Official Website: www.blackreuss.com 

Facebook: www.facebook.com/blackreuss 

Instagram: www.instagram.com/blackreussmusic/ 

Youtube Channel: www.youtube.com/channel/UC9UG6Rfa93ldqXiP3D6kVyA 

TikTok: www.tiktok.com/@blackreuss 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου