Ακούστε μας Live

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ELECTRIFIED – “My World On Fire” από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους.

 “My World On Fire” 

(Δείτε το  Official Video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=0CSQOAC3LVU 

 

Οι “Electrified” ξεκίνησαν ως γερμανο-ελληνικό μουσικό project του οποίου η μουσική απλώνεται από το μελωδικό ροκ έως το hard rock. Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον χειμώνα του 2020 από τους κιθαρίστες Κωνσταντίνο Μάρκου και Άνθιμο Μάντη. Μετά την ηχογράφηση των τραγουδιών ως demo, ο τραγουδιστής Felipe Del Valle ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτά τα τραγούδια. 

Το βασικό χαρακτηριστικό στους electrified είναι ότι οι περισσότεροι στο σχήμα λατρεύουν τα μελωδικά "ραδιοφωνικά" τραγούδια, έτσι το μυστικό της μπάντας είναι ο συνδυασμός της σκληρής ροκ μουσικής και των “ραδιοφωνικών” μελωδιών στα keyboards με τις εντυπωσιακές φωνητικές γραμμές. 

 

Για το ντεμπούτο άλμπουμ τους “My World On Fire 

Όλα τα τραγούδια των "electrified" είχαν ήδη ξεκινήσει ως ιδέες και demo κατά τη διάρκεια της καραντίνας του Covid, ο Άνθιμος και ο Κωνσταντίνος ήταν οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της μουσικής. Κατά βάση πρώτα γράφτηκε η μουσική των τραγουδιών και αργότερα οι στίχοι. Σε κάποια τραγούδια τα πλήκτρα ήταν το βασικό όργανο στη σύνθεση. 

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021 και η μίξη και το mastering του άλμπουμ έγιναν τον Ιούλιο του 2021 στο Valve Studio στη Θεσσαλονίκη. Κάποια τραγούδια συνέχισαν να δουλεύονται, για το δεύτερο άλμπουμ. 

Κυκλοφορεί από την Valve Studio Records 

 

Στο ντεμπούτο άλμπουμ τους “My World On Fire” συμπεριλαμβάνεται και το ομώνυμο single “My World On Fire”.

Κατεβάστε το σε mp3 από εδώ 

 

Official links 

Facebook : https://www.facebook.com/Electrified-band-106781595210874/ 

Instagram : https://instagram.com/electrified__official  

Youtube : https://youtube.com/channel/UCaHKmd0IHsOuUaM0Qe0KuGQ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου