Ακούστε μας Live

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

CROSSON – single “Fallen From Grace” από το επερχόμενο άλμπουμ “Ready, Aim… Rock !! ““Fallen From Grace” 

(Δείτε το  Official Music Video εδώ) 

https://youtu.be/bPHuO-g2bZ8 

 

 

Οι Ελληνοαυστραλοί RockersCROSSON κυκλοφορούν το «Fallen From Grace» 

Οι Ελληνοαυστραλοί TheatricalGlam Rockers CROSSON κυκλοφορούν το δεύτερο video / singleαπό το επερχόμενο άλμπουμ τους "ReadyAim… Rock !!" με τίτλο “Fallen From Grace”. 

Με το “FallenFrom Grace”, οι CROSSON παρουσιάζουν ένα πιο αργό, catchy, και ταυτόχρονα συναρπαστικό rock τραγούδι με πολύ δυνατά και διαπεραστικά κιθαριστικά riffs και δυνατές sing-alongφωνητικές αρμονίες. Η μίξη του τραγουδιού έγινε από τον Duane Baron (Motley CrueOzzyOsbourneAlice Cooper) και το mastering από τον Dave Donnelly (AerosmithKISSCher). 

«Στιχουργικά, το τραγούδι υπογραμμίζει το γεγονός ότι ανεξάρτητα από το τι έχει περάσει ή έχει κάνει κανείς στη ζωή του, μόλις αγκαλιάσει το παρελθόν του, μπορεί να λυτρωθεί και να γίνει καλύτερος άνθρωπος», λέει ο JasonCrosson (Τραγουδιστής / Συνθέτης / Παραγωγός) 

Σκηνοθετημένο από τον Lord Tim (Lord), το video παρουσιάζει ένα σκηνικό ταινίας τρόμου με τις χορεύτριες των CROSSON να εμφανίζονται ως έκπτωτοι άγγελοι που ρίχνουν το δαιμονικό τους ξόρκι πάνω στο συγκρότημα, που τις μεταμορφώνει σε rock 'n roll δαίμονες. 

Το «ReadyAim… Rock !!» πέφτει από την στρατόσφαιρα στη Γη στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και κυκλοφορεί από την GalaxyRecords. 

 

 

www.crosson.com.au 

www.facebook.com/crossonrock 

www.youtube.com/crossonrock 

www.instagram/crossonrock 

www.reverbnation.com/crosson 

www.facebook.com/galaxyrecordsAUS 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου