Ακούστε μας Live

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ATHENS GREEN FESTIVAL 2023Το ATHENS GREEN FESTIVAL 2023, η γιορτή της Οικολογίας, των βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων είναι γεγονός. Επισκεφτείτε το και αγοράστε παραδοσιακά, βιολογικά και οικολογικά προϊόντα, φυσικά καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, γνωρίστε τους Έλληνες παραγωγούς και παρακολουθήστε τη συναυλία των ENCARDIA, χορευτικά με τους ΚΡΗΤΕΣ, ομιλίες και παρουσιάσεις.
Το Σαββατοκύριακο 4,5 Μαρτίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Ώρες 9 π.μ.- 10.μ.μ.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. (αναβολή από την Παρασκευή, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους).
Ακολουθεί η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος ENCARDIA, το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ., με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον Λαογραφικό - Χορευτικό Όμιλο «ΚΡΗΤΕΣ».
Επίσης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα πραγματοποιούνται ομιλίες και παρουσιάσεις, με θέματα σχετικά με τη διατροφή, το περιβάλλον, την εναλλακτική υγεία και άλλα.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και τα θέματα των ομιλιών και παρουσιάσεων επισκεφτείτε το: www.athensgreenfestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου