Ακούστε μας Live





Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ακούσαμε το άλμπουμ των Καναδών IMMORTALIZER με τίτλο "Born For Metal"




 

O Dave D.R. είναι ένας πολυ-οργανοπαίκτης καλλιτέχνης και ερμηνευτής από το Οντάριο του Καναδά. Εμπνευσμένος από συγκροτήματα όπως οι Saxon, Primal Fear, Judas Priest, Iron Maiden, Helloween, Motorhead και οι Gamma Ray, o Dave ξεκίνησε το one-man project  Immortalizer και πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του, με τίτλο “Born For Metal”.

Τα ακούσματα που χαρακτήρισαν τα νεανικά του χρόνια έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου του “Born For Metal”. Ο Dave ακολουθεί πιστά τον ήχο και την κατεύθυνση του κλασικού heavy metal, χωρίς να παρεκκλίνει από αυτό το δρόμο, χαρίζοντας μια πνοή φρεσκάδας στον ήχο που χαρακτήρισε μια από τις καλύτερες εποχές του heavy metal.

Οι Immortalizer, στο ντεμπούτο τους, εξαπολύουν riffs κοφτερά, γεμάτα ένταση, εκρηκτικότητα και αρκετό high-end, που μεταφέρουν με επιτυχία τον ήχο των ‘80s. Σημαντικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το δίσκο είναι η old-school και vintage ατμόσφαιρα που επικρατεί στο δίσκο, που παρά το γεγονός ότι δεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, συμμετέχει ενεργά στον τρόπο που δημιουργείται και τελικά παρουσιάζεται η μουσική του “Born For Metal”. Πρόκειται για ένα μίγμα σύγχρονης προσέγγισης του ήχου, με αρκετή δόση νοσταλγίας, που καταλήγει σε μουσικό αποτέλεσμα που ακούγεται οικείο, αλλά όχι τετριμμένο και ανέπνευστο.

Στο “Born For Metal” ο heavy metal ήχος συναντάει τον rocknroll χαρακτήρα, σε έναν αγαπημένο συνδυασμό, που όταν εκτελείται σωστά χαρίζει υπέροχα αποτελέσματα. Ο Dave είναι ο ικανός μουσικός, που σε αυτή την «παραδοσιακή» συνταγή θα προσθέσει το δικό του μουσικό χαρακτήρα και τη δική του οπτική για να δημιουργήσει συναρπαστική μουσική. Τραγούδια όπως το “Cut Loose”, “Lemmy” και το “Out in the Streets” είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Και ενώ ήδη ο δίσκος παρουσιάζει πολύ δυνατές συνθέσεις και δημιουργίες, στο “Born For Metal” συμμετέχει και χαρίζει την ιδιαίτερη και μοναδική φωνή του ο τραγουδιστής των Primal Fear, Ralf Scheepers, στο κομμάτι “We Were Born For Metal”. Ένα από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου, με riffs που κινούνται στο χώρο του speed/heavy metal, χαρακτηρίζεται και από τη μοναδική ερμηνεία του Scheepers, σε ένα μουσικό αποτέλεσμα που κάνει πραμγατικά τα ηχεία να τρέμουν.


www.immortalizermusic.com
  

https://soundcloud.com/Immortalizermusic 

https://www.facebook.com/ImmortalizerBand 

https://www.twitter.com/immortalizer_ 

https://www.instagram.com/immortalizerofficial/ 

https://music.apple.com/ca/album/born-for-metal/1662783932 

  

IMMORTALIZER - We Were Born For Metal feat. Ralf Scheepers (Official Music Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=sDaxHaxWWFo 

IMMORTALIZER - Cut Loose (Official Video) 

https://youtu.be/MAE0ToQwks0 

IMMORTALIZER - Gone To Hell (Official Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=E3ZHediKQi8 

IMMORTALIZER - I’m Gone (Official Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=yBSH8s7VVLA 

IMMORTALIZER: Lemmy (Official Music Video) 

https://youtu.be/OET51kZsOXs 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου