Ακούστε μας Live





Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Δήμος Χαϊδαρίου - Οι «Βάτραχοι» εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες θεατές στο Ανοιχτό Θέατρο

 

Στο γεμάτο από κόσμο Ανοιχτό Θέατρο Χαϊδαρίου η θεατρική ομάδα «Διάθεσις» ανέβασε την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.
Εκατοντάδες θεατές απόλαυσαν μικρούς και μεγάλους ερασιτέχνες ηθοποιούς να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό πάντρεμα μουσικής και υποκριτικής, με μηνύματα διαχρονικά και επίκαιρα στο σήμερα.

  • Η σκηνοθέτις και δασκάλα της θεατρικής ομάδας Κερασία Σαμαρά αφού είπε λίγα λόγια για αυτό το σπουδαίο έργο του Αριστοφάνη, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους στην θεατρική ομάδα, καθώς και το Δήμο Χαϊδαρίου για τη συνεργασία και την υποστήριξη.


Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχαλης Σελέκος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφέροντας πως ήταν καταπληκτική βραδιά και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας για την προσπάθεια αλλά και για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Έδωσε επίσης ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην δασκάλα και σκηνοθέτιδα της ομάδας Κερασία Σαμαρά για την προσφορά της, καθώς η παράσταση παρουσιάστηκε αφιλοκερδώς.

  • Τα εικαστικά της παράστασης ήταν δημιουργίες της Εύας Μελά, πιάνο έπαιζε ο Γιώργος Κομπογιάννης, ενώ για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα συνεργάστηκαν επίσης οι Ευθύμης Χρήστου και Μαγδαλένα Κεραμάρη.


Το θεατρικό παρακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Βελέντζα, Ναουάφ Δαουάχερ, Λεωνίδας Βουλγαρίδης, Παναγιώτης Μοσχονάς, Ελένη Θερμού και οι δημοτικοί σύμβουλοι Έλενα Αγγελοπούλου, Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά και Βασίλης Τσίτσος. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου