Ακούστε μας Live

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Εκείνος + Εκείνος & ο Βασίλης Καζούλλης στο Σταυρό Του Νότου Club | 6, 13, 20 Νοεμβρίου 2015Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα. Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και αυτό το φθινόπωρο οι «Εκείνος + Εκείνος» έρχονται και πάλι στo φιλόξενο club του Σταυρού του Νότου για 3 Παρασκευές του Νοεμβρίου.

Μαζί τους ο Βασίλης Καζούλλης με τη δική του πολύχρονη ιστορία στη δισκογραφία, στις μουσικές σκηνές και στα μπαράκια.

  • "Κεντρική ιδέα...νά'μαστε μαζί" είναι ο τίτλος της παράστασης για να περιγράψει την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πάνω και κάτω από τη σκηνή, καθώς o Nίκος, ο Kώστας και ο Bασίλης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους τα αγαπημένα τους τραγούδια: "Φανή", "Χειμωνιάτικα Μπαρ" , "Χρώματα" , "Κάτι να γυαλίζει", "Μια γυναίκα μόνο ξέρει" , "Αεροπλάνα", “Είσαι ότι Έχω”, "Αμοργός", “Βορεινό λιμάνι", "Αν ήσουν άγγελος", “Παραισθήσεις” , “Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα”, “Τα Λόγια Κομμάτια” και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία τους.

Μαζί τους: ο Γιάννης Γρυπαίος: Μπάσο, ο Βαγγέλης Κρίθαρης: Ηλ. Κιθάρα, ο Δημήτρης Αιγινίτης: Τύμπανα και φωνητικά και η Νεφέλη Φασουλή: βιολί και φωνητικά.

Παρασκευές 6, 13, 20 Νοεμβρίου 2015

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου