Ακούστε μας Live

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με δυναμικό live στο Fuzz!Μετά από ένα διάστημα απουσίας, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην σκηνή του FUZZ  για μία μοναδική Αθηναϊκή συναυλία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, με παλαιότερο αλλά και καινούργιο υλικό
από το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβρη.


  • Ο Κωνσταντίνος Βήτα παραμένει για δύο δεκαετίες ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με ένα φαινομενικό απόρρητο που του προσθέτει μια αύρα μυστηρίου, ενώ  η μουσική και η ποίησή του, διακατέχονται ακόμα από έναν έντονο ρεαλισμό και μια απροσδιόριστη υπνωτική διάσταση.
Αναλογικοί ήχοι, ψηφιακές παραμορφώσεις και επαναληπτικοί ρυθμοί οδηγούνται  σε μια χαοτική hip hop μουσική. Ο Κ.Βήτα φλερτάρει με την ακουστική folk μιλώντας για την καθημερινότητα γύρω του, ενώ άλλες φορές  χάνεται μέσα σε μονολόγους περπατώντας ανάμεσα στις ακρότητες,  προγραμματίζοντας τα δικά του σκοτεινά ηλεκτρονικά ηχοτοπία.


  • Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ανεβαίνει στην σκηνή του FUZZ αυτή τη φορά με νέα τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο που αναμένεται μέσα στο Δεκέμβρη, αλλά φυσικά και παλαιότερο υλικό.


Την συναυλία θα ανοίξει η Νalyssa Green. Mε τις κιθάρες της,  τα ρυθμικά της κουτάκια  και το μαγικό theremin. Εσωτερική, γήινη, αστική με τάσεις φυγής, λίγο παραμυθένια με μια  μικρή δόση ψυχεδέλειας.

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους, φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο  κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.


  • FUZZ LIVE MUSIC CLUB

Πειραιώς 209 και Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος
2103450817

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Έναρξη: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου