Ακούστε μας Live

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τον Δεκέμβρη το “Rock της Δυτικής όχθης” θα …μετακομίσει στην Ηλιούπολη!

  • Σάββατο 12, 19 και 26 Δεκεμβρίου και Σάββατο 2 Ιανουαρίου

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για περιορισμένες εμφανίσεις στο Ρυθμός Stage. Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και συνολικά για 4 Σάββατα ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα.

Λίγα λόγια από τον Φίλιππo Πλιάτσικα για τις εμφανίσεις του στο Ρυθμός Stage
“Με αφορμή την κυκλοφορία τούτου του δίσκου που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι το 2017 (να είμαστε καλά) που συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που όλα ξεκίνησαν στη ψυχή μου κι αργότερα τα μοιράστηκα με τόσους άλλους, θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. 

Αυτό που κάποια στιγμή παρέα με τον Μάνο και τον Μπάμπη ονομάσαμε:
Το Rock της Δυτικής όχθης !!!

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια του Χάρη, του Πάνου, του Παύλου, του Βασίλη, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 αλλά αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με Photoshop για να υπάρχει, κατέληξε σήμερα να είναι “Ένας Ολοκαίνουργιος Κόσμος” όπως κι ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ.”

Σάββατο 12, 19 και 26 Δεκεμβρίου και Σάββατο 2 ΙανουαρίουΏρα έναρξης: 22.30
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Είσοδος στο μπαρ: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου