Ακούστε μας Live





Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Καταβλήθηκε από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας η οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από το Σεισμό της 19ης Ιουλίου





Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναγνωρίζοντας με ευαισθησία τις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες των δημοτών που επλήγησαν από το σεισμό της  19ης Ιουλίου 2019, έθεσε την αποζημίωσή τους στις άμεσες προτεραιότητές του.
Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και των υπηρεσιών, επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες έλεγχου,  αξιολόγησης, έγκρισης και εκταμίευσης και ήδη την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, ο Δήμος κατέβαλε την οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους συμπολίτες μας.
Το συνολικό  ποσό της ενίσχυσης στους κατοίκους της πόλης μας ανήλθε σε 88.854  ευρώ. Συγκεκριμένα, 37 νοικοκυριά έλαβαν  οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη βιοτικών αναγκών, 32 από αυτά τα νοικοκυριά έλαβαν πρόσθετη ενίσχυση για απλές επισκευαστικές εργασίες και για αποκατάσταση οικοσκευής, ενώ δύο δικαιούχοι ΑμεΑ, όπως προβλέπεται για ειδικές κατηγορίες, έλαβαν επιπλέον οικονομική ενίσχυση. 
Οι συμπολίτες μας είχαν ήδη ενημερωθεί από το Δήμο με προσωπική επιστολή για το αποτέλεσμα των ελέγχων και έλαβαν μήνυμα sms στο κινητό τους για την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης που δικαιούνται στον τραπεζικό τους λογαριασμό. 
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου