Ακούστε μας Live





Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Εύγευστο κρασί... ροκ διάθεση




Μερικοί λάτρεις της ροκ σκηνής brands οίνου που φέρουν την υπογραφή μεγάλων ροκ συγκροτημάτων.




-Santana’s Brut
5 22 13 B Santana mumm hob kabik 308 2 588

48 ολόκληρους μήνες μένει στα βαρέλια το κρασί που φέρει την υπογραφή του Carlos Santana εμπλουτισμένο με γεύσεις και αρώματα από αγιόκλημα, τζίντζερ, κεράσια και δαμάσκηνα, σύκα και βανίλια. Χρησιμοποιούνται σταφύλια από 50 διαφορετικούς αμπελώνες, τα οποία μένουν χωριστά στην αρχική ζύμωση, για να κρατήσουν τα χαρακτηριστικά τους που ξεχωρίζουν, με το αποτέλεσμα να είναι 60% Pinot Noir και 40% Chardonnay. Παρασκευάζεται από την Mumm Napa και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας Santana, The Milagro Foundation.
Αλκοόλ: 12,5




-Rolling Stones 3 Bottle Collection
4628528940 08091e9dd7

Πρόκειται για την 50η επέτειο της κυκλοφορίας των φιαλών της κορυφαίας ροκ μπάντας. Μέσα τους κρύβεται η μαγεία του Rock 'n' Roll, ενώ η γεύση τους θυμίζει μέντα και μαύρο κεράσι. Γεμίστε το ποτήρι σας, δυναμώστε τη μουσική και νιώστε την ένταση των Rolling Stones στο τέρμα.
Αλκοόλ: 13,5%


-H extreme συλλογή των ACDC
acdc wine

Πριν χρόνια το θρυλικό συγκρότημα λάνσαρε σειρά κρασιών δίνοντάς της τα ονόματα μερικών εκ των δημοφιλέστερων τραγουδιών του. Στη σειρά λοιπόν μπορεί να βρει κανείς το Highway to Hell καμπερνέ σοβινιόν, το Hells Bells σοβινιόν μπλαν και το μοσχάτο You Shook Me All Night Long. Τα αδέρφια Άνγκους και Μάλκολμ Γιανγκ συνεργάστηκαν με τον Αυστραλιανό οινοπαραγωγό Γουόρμπερν Εστέιτ και η συλλογή διατίθεται στην Αυστραλία.
Αλκοόλ: 13%


-The Police 3 Bottle Collection
police

Tα μούρα, τα βατόμουρα, οι φράουλες και το τριαντάφυλλο είναι οι βασικές γεύσεις που θα συναντήσετε σε ένα κρασί που εκφράζει το απόλυτο όνομα… Είναι παραγωγής Wines that Rock, στο Mendocino, παλαιωμένο για 18 μήνες.
Αλκοόλ: 14,5%



-Pink Floyd The Dark Side the Moon Cabernet Sauvignon
Screen Shot 2014 07 18 at 3.00.42 PM

H εταιρεία «Wines that Rock» δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από την παρασκευή της τη συγκεκριμένη μπάντα. Στο κρασί είναι έντονη η γεύση της μαύρης σταφίδας και των μαύρων κερασιών, του φραγκοστάφυλλου, της βανίλιας και λιγότερο της σοκολάτας.
Αλκοόλ: 14,5%



-Grateful Dead Steal Your Face Red Blend
GratefulDead

Οι Grateful Dead αποτελούσαν ένα ιδιαίτερο μουσικό κράμα με κύριο γνώρισμα την ενέργεια τους. Έτσι και το Steal Your Face το οποίο συνδυάζει γεύσεις τεσσάρων ειδών κρασιών και 20μηνη παλαίωση.
Αλκοόλ: 14,5%







Πηγή: winesthatrock.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου