Ακούστε μας Live





Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Οι Serenity Broken στο Nlp Radio: Η ελληνική σκηνή τα τελευταία χρόνια έχει πραγματικά εκραγεί!




Πότε σχηματίστηκαν οι Serenity Broken και ποια ήταν η μέχρι σήμερα πορεία σας;
Η μπάντα σχηματίστηκε το 2010 και μέχρι σήμερα μετράει 2 full length albums, 1 ακουστικό live EP και ένα single και αυτή τη στιγμή δουλεύουμε τα νέα κομμάτια του τρίτου μας δίσκου.

Δύο χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του "Re/Define". Ποια υπήρξε η ανταπόκριση του κοινού και του τύπου σε αυτήν την κυκλοφορία;
Η ανταπόκριση του κόσμου αλλά, των μέσω αλλά και των κριτικών υπήρξε κάτι παραπάνω από εξαιρετική! Λάβαμε ορισμένες απίστευτες κριτικές από όλο τον κόσμο και φάνηκε να το αγκαλιάζει ο κόσμος.

Ποιες μπάντες θεωρείτε ως επιρροές σας;
Θα μπορούσα να γράφω 2 μέρες για τις επιρροές μας αλλά θα το συνοψίσω λίγο! Από Alice In Chains, Nirvana, Offspring έως Godsmack, Disturbed και Metallica είναι ορισμένα από τα στοιχεία που θα βρει κάποιος στους Serenity Broken.

Κατά πόσο έχετε προοδεύσει ως μουσικοί, αλλά και ως σχήμα από ιδρύσεώς σας ως σήμερα;
Σαν μπάντα η αλήθεια είναι πως έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος τόσο μουσικά αλλά και συνθετικά. Έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε το χρόνο, τις επιρροές μας και να τα δουλεύουμε αποδοτικότερα από ότι στο παρελθόν. Έχουμε αλλάξει και εμείς, τα μέλη, σαν άνθρωποι, έχουμε ωριμάσει και πλέον ξέρουμε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουμε αλλά και πώς να το πετύχουμε.

Στιχουργικά που κινείται το "Re/Define"; Έχει κάποιο concept;
Τα concept album τα λατρεύουμε αλλά στιχουργικά η μπάντα καταπιάνεται με διάφορα κοινωνικά θέματα, καθημερινές καταστάσεις που έχουν συμβεί σε όλους. Ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει το δικό του νόημα από τους στίχους και αυτό είναι κάτι που επιδιώκουμε, να νιώσει κάτι αντίστοιχο ή παρόμοιο με τα βιώματά του. Να ταυτιστεί.

Ετοιμάζετε κάτι νέο δισκογραφικά;
Ναι! Αυτή τη περίοδο ασχολούμαστε συνθετικά με τα κομμάτια του τρίτου μας δίσκου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να το ολοκληρώσουμε μέσα στη χρονιά!

Υπάρχουν σχέδια για live;
Όχι αυτή τη περίοδο. Όταν βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση συνθετικά δεν κλείνουμε live γιατί προσπαθούμε να αφοσιωθούμε πάνω σε αυτό με όλο μας τον εαυτό.

Πώς βλέπετε την ελληνική σκηνή του 2020 και που τοποθετείτε τους Serenity Broken σε αυτήν;
Η ελληνική σκηνή τα τελευταία χρόνια έχει πραγματικά εκραγεί! Νέες μπάντες εμφανίζονται, νέες μεγάλες δυνάμεις εδραιώνονται, μπάντες τουράρουν Αμερική και Ευρώπη! Τι να πούμε τώρα, χαμός! Εμείς από τη μεριά μας χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε  μέρος όλης αυτής της τουμπανιασμένης φάσης! Είναι πραγματικά τρομερό αυτό που συμβαίνει και συμβαίνει ΤΩΡΑ!

Official Links:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου