Ακούστε μας Live





Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Οι Redeye Caravan: Αν έχεις όρεξη για δουλειά, οι όποιες δυσκολίες ξεπερνιούνται!





Οι Redeye Caravan μας έρχονται από τη Λειβαδιά. Στο "Nostrum Remedium" αναμιγνύουν την country με τη rock μουσική φέρνοντας την Άγρια Δύση στη χώρα μας.


Συστήστε μας τους Redeye Caravan;
 Αρχικά σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία! 
Οι Redeye Caravan είναι οι:  Άκης Κοσμίδης (φωνή, ακουστική κιθάρα), Βαλάντης Δάφκος (φωνή, μπάσο), Πάνος Μακούλης (ηλεκτρική - slide - ακουστική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Ελένη Παρασκευοπούλου (φωνή), Στέφανος Στρογγύλης (φυσαρμόνικα), Θάνος Γιαμαρέλος (βιολί) και Πάρης Γάτσιος (τύμπανα, κρουστά). 


Πώς προέκυψε το όνομα του σχήματος; Υπάρχει κάποιο μήνυμα πίσω από αυτό;
 «Redeye» ήταν, εκείνη την εποχή, ένας ευφημισμός για το ουίσκι και η ώρα αναχώρησης πολλών καραβανιών πριν ξημερώσει, για μακρινά ταξίδια και διαδρομές. «Caravan» επειδή η μουσική μας είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης επτά διαφορετικών προσωπικοτήτων. Μας βγήκε αυθόρμητα και πιστεύουμε πως είναι ταιριαστό με τη μουσική μας. Μας ρωτούν συχνά για το όνομά μας και το τι σημαίνει, οπότε είμαστε χαρούμενοι που προκαλεί ενδιαφέρον!


Είναι δύσκολο για μια μπάντα στην επαρχία να βγάλει δίσκο ή τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα;
Το μόνο, ενδεχομένως, "πρόβλημα" είναι τα χιλιόμετρα που πρέπει να διανύσουμε για τις ζωντανές εμφανίσεις. 
Κατά τα άλλα όλες οι ηχογραφήσεις, μίξη, mastering έγιναν στο στούντιο του Πάνου (Saint George Studio) και η δημιουργία video clip επίσης εδώ! 
Αν έχεις όρεξη για δουλειά, οι όποιες δυσκολίες ξεπερνιούνται!


Πόσος καιρός χρειάστηκε για τη δημιουργία του ντεμπούτου σας;
 Προηχογραφήσεις, ηχογραφήσεις και όλες οι διαδικασίες μέχρι το τελικό αποτέλεσμα κράτησαν συνολικά έναν περίπου χρόνο!




Tι σημαίνει "Nostrum Remedium";
Το «Nostrum Remedium», όπως ονομάζεται, είναι όνομα παρμένο απ’ τις πατέντες φαρμάκων που κυκλοφορούσαν κάποτε στην Άγρια Δύση από τους διάφορους γυρολόγους και μεταφράζεται ως «το φάρμακό μας», με τη λατινική του ονομασία να ήταν ίσως και η πιο διαδεδομένη εκείνη την εποχή! Εύηχο αλλά και… περιγραφικό για τις ιστορίες που αφηγούμαστε, ως άλλο φάρμακο, δεν δυσκολεύτηκε να αποφασισθεί ως τίτλος του άλμπουμ μας καθώς μέσα στο άλμπουμ είναι διάχυτη η αντίθεση θανάτου και χαράς!


Πώς προέκυψε αυτό το ιδιαίτερο στυλ σας;
 Αυθόρμητα! Οι ιστορίες που θέλουμε να περιγράψουμε μας οδηγούν και στο ηχόχρωμα με το οποίο θέλουμε να τις "ντύσουμε"!


Έχετε πλάνα για live εμφανίσεις;
Αυτή την περίοδο προετοιμαζόμαστε για τις ζωντανές μας εμφανίσεις και σύντομα θα βρεθούμε με τους φίλους του Καραβανιού, για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα που θα ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς.




El muerto – official video




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου