Ακούστε μας Live





Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Paris - Istanbul σε μουσικά τοπία στις ράγες του μυθικού Orient Express






Μετά από τα επανειλημμένα sold out για τρεις συνεχείς σεζόν, η μουσική παράσταση ParisIstanbul επιστρέφει για να μας ταξιδέψει με μουσικές από τη δεκαετία του 30 έως και τη δεκαετία του ’70, κάνοντας στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το διάσημο τρένο Orient Express και μας καλεί να γίνουμε συνεπιβάτες σε μια μελωδική διαδρομή στον χρόνο.
Orient Expess. Ένα τρένο-μύθος, ένα ταξίδι 2.740 χιλιομέτρων με αφετηρία το κοσμοπολίτικο Παρίσι και προορισμό την Κωνσταντινούπολη, με στάσεις που κρύβουν απρόσμενες ιστορίες και αποκαλύπτουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό τοπίων, ανθρώπων και πολιτισμών. 
Edith Piaf, Charles Aznavour, Maurice Chevalier, Tino Rossi, Kurt Weill, Nino Rota αλλά και Αττίκ, Γιαννίδης, Τσιτσάνης, Ξαρχάκος, Μουζάκης, Χατζηχρήστος, Verka Siderova, είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που θα συναντήσουμε στη διαδρομή από το πολύβουο Παρίσι στο ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία και τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, τη νεοκλασική Αθήνα, τη μελωδική Σόφια και την αισθαντική Κωνσταντινούπολη των κατασκόπων και των εμιγκρέδων.
Επί σκηνής, η Αθηνά Ρούτση στο πολύγλωσσο τραγούδι, η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, και ο Φώτης Μυλωνάς στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο, «κλείνουν το μάτι» σε αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες, διασκευάζουν, διασκεδάζουν και μας καλούν να συνταξιδέψουμε στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο του 20ού αιώνα.

Παραστάσεις
Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Kάθε Παρασκευή στις 21.30 Γενική Είσοδος 14€
προαιρετικά: κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 4€

Πληροφορίες
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 10.00–14.00 & 18.00–22.00
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός & από τη στάση Αγίας Μαρκέλλας (λεωφορεία 813, 026)
Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου